Sunday, July 15, 2012

Hjem lån og kreditt � Beware av gjerning tyveri Scam

Gjennomsnittlig hjemme i USA har en verdi av $206,000, registrere beløp. Eiendomsmegling prisene har vært stigende over hele landet i løpet av de siste fem årene, og huseiere har sett verdien av deres eiendom skyrocket. I California alene, har egenkapital i private boliger økt med mer enn en billion dollar i de siste fem årene alene. Mange huseiere forstår ikke selv at deres hjem kan være verdt hundretusenvis av dollar mer enn de vet. Dessverre for dem, en ny type tyver er vel klar over verdien av hjem egenkapital, og en lurendreier som er kjent som "gjerning tyveri" har tillatt dem å stjele hjem fra tusenvis av mennesker.


Gjerning tyveri er enkel i prinsippet. Gjerningsmennene av gjerning tyveri legge ut flygeblader rundt byen tilbyr "foreclosure hjelp." De søker huseiere med boliglån som kan ha oppstått noen midlertidige økonomiske tilbakeslaget som truer dem med foreclosure. Det er ikke uvanlig for folk som har vært bosatt i sine hjem i år å ha en plutselig finansiell krise som hindrer dem i å gjøre sine hus-betalinger. Kanskje er en JobbTap eller sykdom å klandre. Den økonomiske nedgangen av de siste fem årene har forlatt mange mennesker sliter med å betale sine regninger, og disse er folket at gjerning thieves seek. Deres flygeblad lover å hjelpe de i fare for å ha sine hjem tatt gjennom foreclosure. Tyvene møte huseiere og anmode å har tittelen til hjemmet overført til dem. I bytte, vil "hjelpe" lover å betale regningene tiesto og leie hjemmet til offeret for et år eller så på en rettferdig pris. I løpet av denne tiden, de sier, hus kan lagre sine penger eller betale andre regninger. På slutten av dette året, kan offeret kjøpe huset tilbake fra "hjelpe".


Dette virker som en vennlig gest, bortsett fra at "hjelpe" har ingen intensjon om å selge Hjem tilbake til offeret. Når tittelen er signert til dem, eier de lovlig hjemmet. De kan kaste ut offeret, selge Hjem eller låne mot den, og det er lite recourse for offeret, som nå er ingenting mer enn en husokkupant. Mange av disse ofre mislykkes å innse at de kan ha hatt hundretusener av dollar i egenkapitalen i sine hjem, eller at firmaet boliglån kan ha vært villige til å enten refinance deres hjem eller hjelpe dem på noen måte med sine betalinger.


Dette svindel er tiden populære over hele landet og huseiere kan enkelt unngå å bli utsatt ved å bare ringe firmaet boliglån på det første kvittere av finansielle kampen. Boliglån selskaper er ikke virkelig interessert i foreclosure; de hadde mye heller få betalt hvis mulig. Før du godtar "hjelp" av fremmede som bokfører tegn på streetcorners, bør huseiere begynne med å spørre hjelp fra de som de allerede gjør forretninger. Dermed kan bare ikke lagre hus pengene, det kan spare homeowner's hus.

No comments:

Post a Comment