Tuesday, July 17, 2012

Hjem lån--Føderale myndigheter advare långivere å være mer forsiktig

Føderale banktjenester regulatorer har nylig uttrykt bekymring over boligmarkedet som hjem priser i USA har steget til posten nivå. Mens husene er mer unaffordable enn noensinne for mange mennesker, utlån markedsforholdene er fortsatt sterk, hovedsakelig på grunn av innføringen av ny, noensinne-mer-fleksibel typer lån. Mens disse nyere Utlånstyper, for eksempel interessen bare lånet, må du kjøpe et hjem enklere for enkelte låntakere, foreslår de også en større risiko for långiveren.


Utlån markedet har vært ganske aggressiv under de siste fem årene, som investorer og homebuyers har kjøpt eiendomsmegling i postnumrene. Kjøpere som er skittish om å investere i aksjer har sette sine penger i eiendomsmegling i stedet, og prisene har klatret for å registrere nivåer. Långivere har vært altfor glad for å få plass til en lang rekke kunder i sine kontorer med en stadig økende rekke produkter. Med hundrevis av Utlånstyper som er tilgjengelig, kan nesten alle kvalifisere for noen type boliglån i dag. Problemet, er som regulatorer påpeker, at noen av de mer populære typene lån er iboende risikabelt. To slike eksempler er interessen bare lån og hjem egenkapital lån som overskrider 100% av verdien av et hjem.


Problemet med slike lån er at de er begge utstedt under forutsetning av at hjem prisene vil fortsette å stige. Prisene kan fortsette å stige, men hvis de ikke, eller verre, hvis de faller, långivere kan finne seg i stygg posisjon for å holde liens på eiendom som er betydelig mindre verdt enn mengden lånet. Som av ennå, det er ingen tegn til krasj i eiendomsmegling priser, men foreclosures er opp i både Texas og Florida, og dette kan være en indictor av mer vanskelige tider fremover for utlån industrien. Bank-regulatorer gjorde ikke saken inn ordrer om hvordan høyrisiko lån skal håndteres, men de forsiktig långivere å kontrollere kreditt score til låntakere nøye, og til å eschew eller kutte tilbake på såkalte "Nei-doc" lån, som ikke krever fullstendig dokumentasjon av en låntakere eiendeler eller inntekter.


Dette bør være relativt liten bekymring for gjennomsnittlig låner, som sannsynligvis tror at slike retningslinjer representerer vanlige sunn fornuft. Dessverre, sunn fornuft noen ganger blir ignorert under boom ganger i bedriften, bare for å bli husket når kjøpere begynner å standard på sine lån. På den tiden, det er for sent for å gjøre noe, og aksjeeiere sitter igjen med gjeld.

No comments:

Post a Comment