Friday, July 13, 2012

Hjem refinansiering Scam � tyver bruke identitetstyveri å stjele din egenkapital

Siden død av aksjemarkedet i 2000 blomstrende eiendomsmegling markedet. Investorer som er med rette forsiktig med å investere i aksjer har vært å investere i Hjem. Dette har drevet prisene på boliger i USA til rekordhøy. Lang tid huseiere oppdager at de har en enorm mengde egenkapitalen i sine hjem som verdiene stige, noen ganger i hundretusenvis av dollar. De siste fem årene har vært godt å huseiere og långivere. Dessverre har de siste fem årene også vært godt å egenkapital tyver som bruker identitetstyveri for å stjele egenkapital fra hjem, ofte uten hus står kunnskap.


Som verdien av et hjem i USA er litt mer enn $200,000, er det mange muligheter for tyven egenkapital. Svindeltype er relativt enkel og innebærer at boliger som er helt betalte seg. Tyven henter en kopi av den hus personnummer og en falsk førerkort i hus står navnet. Bruker denne falsk legitimasjon, tyven forges en startet gjerning, et dokument, overfører et hus interesse for en eiendom til en tredjepart. Dokumentet sier, kort sagt, "jeg ikke ønsker denne egenskapen lenger." Egenskapen kan deretter overføres til alle tyven velger. Når overføringen har funnet sted, tyven gjelder for et hjem egenkapital lån, tar pengene, og bare går unna. I en alternativ scenariet tyven bare selger huset og lommer pengene. Som de fleste byråer som er involvert i eiendomsmegling transaksjoner er ganske opptatt disse dager, kan egenskapen overføringer av denne typen ofte oppnås uten å tegne utilbørlig oppmerksomhet.


Dette er bare ett av mange svindel som har sprung de siste årene som involverer eiendomsmegling. Mens myndighetene er absolutt interessert i å fange tyvene, slike tilfeller bli raskt ganske komplisert og få politiet avdelinger har den nødvendige kompetanse som kreves for å håndtere disse tilfellene, ettersom de er ganske ny. Oftere enn ikke, har hus liten recourse annet enn å saksøke boliglån selskapet involvert i transaksjonen. Det beste forsvaret mot et mulig identitet tyveri og egenkapital tyveri svindeltype er å beskytte din identitet nøye, og for å unngå å gi noen personnummer Hvis du muligens kan unngå den. Ikke å gjøre dette kan koste deg hjemme.

No comments:

Post a Comment