Sunday, July 8, 2012

Hva du skal betale når du ikke kan betale alt

Med stadig consumer gjeld er flere av oss å finne oss rane Peter betale Paul hver måned.


Vi går gjennom våre regninger og finne at pengene bare ikke vil strekke langt nok til å dekke alle regninger og utgifter. Det er vanskelig å bestemme hvem du skal betale når du har en proposisjon som er stemplet med "Endelige varsel" og du er bak på flere av andre regninger.


Hvis du ikke betaler kredittkortene vet du at du skal få de sjikanerende telefonsamtaler. Hvis du ikke betaler huset betalingen du ser på foreclosure. Hvis du ikke betaler verktøyene vil de stenge dem. Hvordan avgjør du?


Når du kommer til dette punktet er det på tide å komme ned til grunnleggende overleve og fungere derfra.


Jeg har faktisk snakket med folk som uttalt sine kredittkort ble oppdatert, men deres boliglån var to måneder bak. Dette er en av de største feilene kan vi gjøre når vi ikke har penger til å betale alt.


En annen feil jeg se regelmessig er at noen mennesker betaler sine regninger på bekostning av deres mat budsjett.


Hvis du har penger til å betale noen av regninger du må begynne med dagligvarer første og nødvendige helse-elementer. Du kan prøve å lagre så mye som mulig på maten, men at pengene må være satt til side før noe annet.


Neste du må betale regningen er din boliglån eller leie. Mens kredittkort selskaper vil dra ut sin samling prosessen, vil boliglån selskaper og utleiere starte prosessen med å
Foreclosure eller utkastelse innen bare et par måneder.


Din neste prioritet er ditt utilities. I mange tilfeller vil bedrifter slå av ditt utilities Hvis regningen ikke er betalt innen noen dager etter mottar regningen.


Når du er sikker på at du har nok til å spise og et tak over hodet du kan begynne å tenke om andre regninger. Sikret lån, som bilen betalingen, skulle komme før din
usikret lån, som din kredittkort.


Grunnen til dette er enkelt. Kreditorer som har sikret egenskapen vil saksøke eller repossess mye raskere enn kredittkortselskaper.


Hvis du befinner deg i denne situasjonen er det et tegn på at du trenger å gjøre noe drastisk og rask. Ved å ikke betale alle regninger hver måned de skal legge opp raskt og
du kommer til å samle opp mye i det siste avgifter.


Det beste stedet å begynne er å finne ut nøyaktig hvor du står, og hva som forårsaker problemet. Dette er så enkelt som oppføringen din inntekt på én side av et stykke papir og regninger på den andre. Sum hver, og trekk fra regninger fra inntekten.


Det neste trinnet er å utvikle et budsjett. Du kan finne en gratis og enkel budsjett ved å besøke The fullstendig budsjett og Bill Organizer på http://www.homemoneyhelp.com/BBOonline.html


Enten du bruker systemet mitt budsjett eller en annen er det svært viktig at du starter et så snart som mulig. For de av dere som tror er et budsjett til restriktive, er bare motsatt tilfelle. Den eneste måten du kan få hva du ønsker og vet du har råd til det er å ha en
budsjettet er på plass.


Det er viktig at du betaler alle regninger i tide, hver måned. Når du ikke har penger til å betale alt er det viktig å din overlevelse at du betaler regningene viktigste først.

No comments:

Post a Comment