Wednesday, July 4, 2012

Hjem egenkapital øker $1 billion i fem år � er markedet Peaking?

En ny undersøkelse avslører at i de siste fem årene, egenkapital i California eiendomsmegling markedet har økt med mer enn en billion dollar. En billion dollar er mange å tenke, men innlegge konkrete vilkår, det kan være representert av en stabel med hundre dollarsedler som er ett i seks hundre tretti miles høy! Astronomiske økningen i California hjem verdier er ikke alle som unikt, men. Prisene på østkysten, spesielt i Washington, DC-området, øker like raskt. Det er områder på begge kyster der hjem priser har tredoblet de siste fem årene. Dette, antyder sammen med den dramatiske økningen i interessen bare boliglån blant homebuyers, at hjem prisene kan være peaking.


I California er 35% av alle boliglån skrevet interessen bare boliglån. I Washington er figuren hele 48%. Med en interessen bare boliglån betaler hus bare interesse for de første årene av boliglån betalinger på hjem lån. Etter at den avtalte perioden slutter, justeres mengden betalingen til å inkludere en del av viktigste. Dette øker vanligvis mengden betalingen med omtrent en tredjedel. Interessen bare boliglån har fått i popularitet som hjem prisene har økt, hovedsakelig fordi kjøpere ellers ikke ville kunne ha råd til å kjøpe hus. Problemet med disse boliglån er at de første årene av betalinger, kjøperne ikke er faktisk betaler noe for hjem selv!


Hva disse statistikk forteller oss er at i California, mer enn en tredjedel av kjøpere ikke har råd til et boliglån som gjør det mulig for dem å faktisk bidra til å betale for hjemmet, når de beveger seg og i Washington, figuren er nesten en halv. Eksperter er uenig på nøyaktig når varm eiendomsmegling markedet vil kollapse, men det ville virke til casual observatør at når halvparten av alle kjøpere ikke faktisk har råd til å foreta innbetalinger på hjem de nettopp har kjøpt, kan det være sammenbruddet, nær.


Hva betyr dette for potensielle kjøpere? Alle som vurderer å kjøpe et hjem i red-hot markeder i California eller på østkysten bør nøye vurdere om de faktisk har råd til å kjøpe et hjem. Kvalifisering for et lån er ikke god nok hvis du faktisk ikke kan foreta innbetalinger som vil redusere din rektor. Hvis kan være klokere å kjøpe i et billigere avsidesliggende område og pendle. Andre ønsker kanskje å leie på kort sikt i håp om at prisene vil snart synke. Det er alltid vanskelig å forutsi hvilken vei eiendomsmegling markedet vil gå, men et marked hvor en tredel til halvparten av kjøpere ikke faktisk redusere sine rektor bør angi en alarm for alle som vurderer et kjøp eiendomsmegling.

No comments:

Post a Comment