Monday, July 23, 2012

Tenke utenfor gjeld konsolidering lån

Planlegger å tenke ut en permanent løsning på problemene med gjeld? Sjansene for å lykkes, å være nøyaktig, er mindre, gitt funksjonene som kjennetegner gjeld. Gjeld er et resultat av disequilibrium i forholdet mellom inntekter og utgifter. Uansett være inntekt av en person, synes de utilstrekkelig til å strekke ubegrenset utgifter. Dermed er gjeld bundet til å dukke opp igjen og igjen.


Dette må ikke imidlertid hindre oss fra å finne en løsning å betale gjelden. Gjeld kan gjøre livet vanskelig. Du vil ha kreditorer vanlige telefonsamtaler og deretter slippe av på ditt hus krevende hvor lånes ut. Med kreditorer er gjør en scene, personlige bilde og kreditt dårlig ødelagt. Sinnet er tungt stresset, og noen folk tenke på selv selvmord.
Men hvor mange av oss faktisk ta skrittet til slutt de livet? Bare en håndfull av oss; fordi vi verdsetter våre liv, og fordi vi vet at slutter liv ikke er til å løse problemet med gjeld. Kreditorer har ikke tenkt å la beløpet. En gang rektor låner-deceases de fanger co-borrowers eller personer i husholdningen av rektor låner.


En enklere metode for å bli kvitt gjeld er gjeld konsolidering. Gjeld konsolidering kanne skaffe lettelse fra gjeld uten bebyrde låntakere. Gjeld konsolidering som navnet går konsoliderer eller samler ulike gjeld på låntakere-kontoen. Gjeld kunne blitt delt individuelt, men dette ville ha vært en langtekkelig prosess. Konsolidering av gjeld bidrar til å generere følelsen av at de ikke er så uovervinnelig slik de vises.


Når gjelden er konsolidert eller samlet, er de klar til å bli avgjort. Låntaker må du velge fra en rekke måter av gjeld konsolidering. Vi skal diskutere metoder for gjeld konsolidering i detalj i delen nedenfor.


Gjeld konsolidering gjennom kredittkort:


Kredittkort kan være en utmerket metode for gjeld konsolidering. Det er ingen krav av sikkerhetsstillelse. Dette sparer brukerne fra frykt for å miste eiendeler i tilfelle de ikke er i stand til å betale tilbake. Men kredittkort er svært kostbare. Rente belastes av kredittkortet selskapene er svært høy. Måte der brukeren forhandler renten vil bestemme den faktiske interessen belastet på balanse overføringer.


Gjeld konsolidering gjennom gjeld konsolidering lån:


Låntakere som ønsker å spare på rentesatsen ville gjøre best av repaying gjeld gjennom en gjeld konsolidering lån. Rentesatsen er minimal. Gjeld konsolidering lån er tradisjonelt brukes og mest foretrukne på grunn av fleksibiliteten som de tilbyr. Belastning for den som låner er redusert med å spre lånet beløp på ulike måneder å gjøre opp av nedbetaling. Folk har ressurser kan lønne seg lånet beløp uten å vente på sikt av nedbetaling å end, forutsatt at utlåner ikke forby en tidlig nedbetaling. Låntakere kan bestemme på måten der interessen er skal belastes.


Gjeld konsolidering gjennom hjem egenkapital lån:


Hjem egenkapital lån er sikret lån. Disse utstedes vanligvis mot hjem som sikkerhet. Minimal risiko kaller for en mindre rente. Tilbakebetaling av hjemme egenkapital lån er lik gjeld konsolidering lån. Men må låntakere være vanlig i månedlige repayments til hjemme egenkapital lån. Ellers kan repossessed hjem for å gjøre standard god. Hjem egenkapital lån kan brukes til andre formål enn gjeld konsolidering, hvis den som låner så ønsker.


Gjeld konsolidering gjennom kreditt rådgiver:


Credit rådgiving byråer hjelp i oppgjør av lån ved Betalingsplaner. Låntaker vil være nødvendig å gjøre månedlige repayments til betalingsplan som er foreslått. Credit rådgiving kan gi organer tips om hvordan gjeld kan være forhindret fra å erupting igjen.


Gjeld konsolidering gjennom utkassering refinance:


Utkassering refinance bidrar til å refinansiere boliglån og annen gjeld. Disse boliglån og gjeld refinansierte enten for å få en forbedret renten eller får dratt av på økt egenkapitalen i de hjem.


Gjeld konsolidering gjennom gjeld settlement:


Når du konsoliderer gjeld gjennom gjeld settlement, er låntakere å gjøre repayments for utligning-selskapet. Som saldoen på gjeld faller, repays bosetningen selskapet saldoen på gjelden. De viktigste fordelen av gjeld settlement er at låntakere er frigjort av avtaler med kreditorer. Kreditorer kontakt utligning selskapet spørsmål knyttet til gjeld.


Gjeld konsolidering gjennom rask gjeld nedbetaling:


Metode for nedbetaling av gjeld repays gjeld etter prioritet. En månedlige nedbetaling er å bli gjort mot betaling av gjeld. Høy rente gjeld er skal nedbetales først fordi mer forsinkelsen i nedbetaling, mer blir kostnadene.


Siden det er store forskjeller mellom mennesker og deres forhold, kan ingen metode bli pålagt på alle. Hver metode har sine egne fordeler og cons. mens noen kan ha gavn av en gjeld konsolidering lån, andre er ikke. En riktig studie av individuelle betingelsen av seg selv eller av mennesker som har riktig kunnskap om feltet kan hjelpe deg med å finne den beste metoden å kjempe monster kalt gjeld.

No comments:

Post a Comment