Wednesday, July 25, 2012

Er du kjører risikoen for et aktiva ikke Business? Beware Get A �Business Insurance�

Menneskeliv er prekær, og så er aktivitetene de nyte. Så det ikke er bare menneskeliv som skal beskyttes, men arbeidet som han gjør - sin virksomhet etc. som må ivaretas. En bedrift er en levende ikke bare for dens eiere, men også for arbeiderne og de dratt nytte av den. Business forsikring er dermed også betydelig forstås i dagens liv.


Hva er business forsikring?
Som Livsforsikring tar seg av ens liv, ser business forsikring etter en virksomhet. Alt man trenger å gjøre er å velge hvilke sider eller deler av virksomheten, bør være sikret. Dette kan være komfortabelt gjort etter gjør en riktig vurdering av hans selskapets omsetning. Siden forsikringsselskapene gir forsikring på grunnlag av selskapets omsetning.


I henhold til omsetningen en forretningsmann kan bestemme hvor mye han har råd til å bruke på forsikring av sentient (hans partnere, arbeidere, han selv, hovedleverandører etc.) og insentient (maskiner, arbeidsplassen, utstyr som brukes, kontanttransaksjoner fra fabrikken til banken, leveringer og lignende). En sak kan være - en fargestoff maskin som er ment for å være den viktigste maskinen i en fabrikk og har en høy kostpris skal forsikres først. Ikke bare dette, arbeideren håndtering maskinen bør også være forsikret hvis noen uhell skjer med ham forsikring pengene vil ta seg av sin medisinske utgifter og alle. I tillegg til dette alle tungt maskineri, ny maskin eller anlegget skal settes opp, sted der bedriften er satt opp, partnere i business, arbeidstakere som arbeider på dag og natt og alle andre ting som har skade eller tap kan pådra seg økonomisk byrde eller selv krise kan forsikres vellykket.


Først var det en eller to forsikringsselskaper liker Oriental forsikring... men nå er det rikelig av byråer som TATA AIG, Chola Mandalum etc., som gir en entreprenør en mulighet til å være selektiv.


Mange selskaper gir i dag visse utfyllende fordeler når du får arbeidet ditt sikret av dem. De foretrekke kan være den som tilbyr deg en litt mindre premie, god og spontane returnerer eller fordeler og ekstra fasiliteter. Imidlertid premium priser og returnerer etc. ikke variere betydelig fra selskap til selskap.


Selv om det er liten skala virksomhet (en hytte industrien eller slik) bør en ikke nøle i å få den forsikret. For business forsikring kan spare deg fra mange uønskede og uventet farer for eksempel tyveri, ran, ulykke-breaking brann, problemer som følger med tid-det maskinfeilen av en gamle apparat, og enhver skade på liv og eiendom. I dag alle slags bedrifter selv de som drives online kan ivaretas gjennom forsikring. Alt du trenger er å spørre litt om selskapene som kan ta opp arbeidet ditt forsikring og åpne øynene kan du bestemme hva som egentlig skal være forsikret og så sikret.


"Må du kontrollere at du og virksomheten er forsikret."

No comments:

Post a Comment