Friday, July 6, 2012

Gjeld konsolidering � disiplin kreves hvis konsolidering med hjem egenkapital

Gjeld konsolidering er et emne som er populære i disse dager. Gjennomsnittlige amerikanske bærer nesten $ 10 000 i kredittkort gjeld og kredittkort gjeld på $ 100 000, er ikke alle som uvanlig. Ny lovgivning som trer i kraft i oktober 2005 kommer til å gjøre det vanskeligere for de med problemet gjeld til fil for konkurs, prøver så mange mennesker å finne måter å konsolidere sin gjeld i stedet. En av de mest populære måtene å gjøre det er gjennom et hjem egenkapital lån, men låntakere må være forsiktig, som det er potensielle problemer med låne mot hjemme å betale andre gjeld.


Konseptet av gjeld konsolidering er enkelt. Du overfører gjeld fra én eller flere høy rente lån til et enkelt, større lån på en lavere rente. Den mest populære måten å oppnå dette på, er å overføre gjeld fra et kredittkort, som ofte bærer en rentesats på 20% eller mer, til et hjem egenkapital lån med en rente på mindre enn 10%. På denne måten kan du redusere gjeld-betalinger ved så langt flere hundre dollar i måneden. De som tar ut hjem egenkapital lån til slike formål bør være forsiktig og være klar over følgende potensielle problemer.


Konsolidere gjennom et hjem egenkapital lån handler usikret gjeld for sikret gjeld. Kredittkort gjeld er unsecured av sikkerhetsstillelse. Dersom du ikke betaler, kredittkortselskaper kan sende en inkassobyrå etter du samle pengene sine, men det er om alt de kan gjøre. Hvis du overfører gjeld til et hjem egenkapital lån, blir gjeld sikret av ditt hjem. Hvis du ikke klarer å betale som gjeld, kunne du ha ditt hjem repossessed. Dette kan representere en betydelig risiko for dem som har problemer med å betale sine regninger.


Konsolidere gjeld krever disiplin. Noen spenders slutte utgifter bare når sine kredittkort er på deres limit. Overføring av gjeld til et hjem egenkapital lån tømmer kredittkortsaldoen og reduserer den til null. Det finnes fortsatt gjelden; regningen kommer bare fra et annet selskap. Når regningen er tilbake til null, kanskje compulsive spenders ikke kunne motstå trang til å bruke mer. Dette vil forlate dem med både en hjem egenkapital gjeld og ekstra kredittkort gjeld, å gjøre en dårlig situasjon enda verre.


Gjeld konsolidering gjennom hjem egenkapital lån er en flott måte å redusere gjeld. Skyldnere trenger bare å være klar over at de risikerte sitt hjem når de gjør dette, og at ekstra utgifter disiplin er nødvendig. Mange skyldnere kan dra nytte av bare avbryte sine kredittkortkontoer når gjelden er overført til hjemme egenkapital lån. Å redusere gjeld er alltid en god idé. Skyldnere må bare du kontrollere at de ikke kjøre opp mer gjeld eller miste sine hjem i prøver å gjøre dette.

No comments:

Post a Comment