Tuesday, July 3, 2012

Hjem egenkapital linje av kreditt � god idé For regnfull dag nødhjelp

De fleste amerikanere har en tendens til å leve på lønnsslipp til lønnsslipp basis, og vanlig husholdning har nesten $ 10 000 i kredittkort gjeld. Legge til som er det faktum at amerikanerne lagrer penger til laveste kurs i historie. Vi bruker det vi tjener, når vi tjene det, og det er lite eller ingenting tilgjengelig når en katastrofe eller en nødssituasjon streik. Hvordan kan den gjennomsnittlige amerikanske gjøre at det vil være penger tilgjengelig for det "regnfull dag" krise?


En mulig løsning vil være å åpne et hjem egenkapital linje av kreditt. Egenkapital i et hjem er forskjellen mellom verdien av hjem i markedet og skyldig på boliglån. Rising Eiendomsmegling Prisene over hele landet har forlatt amerikanerne med posten mengder hjem egenkapital, og posten tall av huseiere er låne mot egenkapitalen i sine hjem. Det finnes to hovedtyper av hjem egenkapital lån; tradisjonelle lånet og linje av kreditt. Tradisjonelle lånet gir et fast beløp av penger som er tilbakebetalt ved en fast rente over en fast mengde tid. Dette er ideelt når pengene lånes for et spesielt formål, for eksempel et hjem-ombygging prosjekt.


Hjem egenkapital linje av kreditt, derimot, gir den som låner stor fleksibilitet. Hvor mye penger er avkortet til et bestemt beløp, men den som låner skriver for å bruke penger når de trenger det. Låntaker gjør bare betalinger når han eller hun faktisk skriver en sjekk for å bruke noen av pengene, og renten på lånet er justerbar. Linje av kreditt er perfekt kilden til midler for at "regnfull dag" krise. Kostnadene ved å få en linje av kreditt er minimal, og papirarbeidet er mye mindre involvert enn papirene som å skaffe en primær boliglån. En linje av kreditt skjønnhet er at det er ingen ekstra kostnader hvis pengene ikke er brukt. Hus er ikke forpliktet til å bruke noen av pengene, men han eller hun kan bare sove soundly, å vite at det er tilgjengelige bør en nødssituasjon oppstår i fremtiden.


Amerikanerne, pleier som en gruppe, ikke å lagre mye av det de tjener. Men selv dårlig savers som eier sine egne hjem kan forberede seg på uventet økonomiske kriser ved å ta ut et hjem egenkapital linje av kreditt. Man vet aldri når en nødssituasjon vil streiken, men det er alltid en god idé å være forberedt på å møte en.

No comments:

Post a Comment