Saturday, July 21, 2012

Kjøre bort bilen av dine drømmer

Alle har en drøm om å kjøpe bil disse dager. Det er i menneskets natur å ønsker mer og mer enn vi trenger, eller har råd til. Det er alltid bredt spekter av biler i markedet, og alle tilbyr høyteknologi systemer og håndtering bedre ytelse og lang levetid. Når du får en ny bil, så må du bestemme hvordan du skal betale de månedlige avdragene. Det mange bil lån alternativer tilgjengelig men noen ganger det er vanskelig å velge riktig for deg. Faktisk bilforhandlere eller produsenter tilbyr bil lån, ofte du må betale mer interesse enn du må.


Hvor mye du bruker på å kjøpe ny bil, avhenger av din finansielle posisjon eller kreditt-rapporter. Hvis du ønsker å få bilen finansiert må du vite hvor mye ned betaling du har og hvor mye du har råd til månedlige avdrag.


Ingen tvil betale kontant for bil lån lagrer interesse, som du betaler bil lån. Det er mange gode grunner for å ikke betale kontant. På grunn av bekymringer om identitetstyveri og Homeland Security problemer vil mange forhandlere ikke akseptere kontanter for en bil. Noen vil ikke selv aksepterer bank eller cashier sjekker. Selvfølgelig kan det være skjult agenda i deres refusals. For å bestemme hvor mye penger å bruke på kjøretøyet ditt må du vurdere hvor mye du vil låne, og hvor mye du har råd til månedlige avdrag. Ikke glem å ta i betraktning er andre kjøretøy som kjører kostnader som forsikring, skatt, service osv når du bestemmer hvor mye du måtte bruke, også få personlige anbefalinger Hvis du kjenner noen som eier samme type kjøretøy som du ser på. Når du er klar med ideen om kostnader involvert og hvor mye du vil låne kan du bruke for billån.


Handle nøye
Før du fullfører billån eller finne riktig utlåner, får du tilbud fra forskjellige banker, fra forhandleren og andre långivere. Hvis du har en lagring konto i en bank deretter kredittvurdering er bra, og banker vil tilby deg for et billån. Kun personer 18 eller over er berettiget for å søke om bil lån. Vi alle lever i kreditt-basert økonomi. For at grunn våre økonomiske og kreditt worthiness blir mer og mer viktig. Hvis du har god kreditt-rapporter vil det være lett å kjøpe ny bil. I løpet av årene kreditt rapportering organer som trans union, experian, Equifax og har utviklet et system for å forutsi din kredittverdighet basert på dine siste betalingsloggen. Basert på poengsummen de gi deg, disse organer vil anbefale om å gi deg kreditt eller ikke å kjøpe bil eller hjemme, eller for å kontrollere du at lånet. Hvordan tidsriktig du gjør utbetalinger, betale din dues, telefon regninger, elektrisitet regninger etc. fortelle din kreditt worthiness, og du får sluttresultat av disse kreditt rapportering organer. Når du har brukt for bil lån, vil utlåner eller banker gå til en av disse organer for poengsummen din.

No comments:

Post a Comment