Monday, October 8, 2012

Å bruke en kalkulator til å vurdere dine lån

Hvis du er ute for å kjøpe et nytt hjem vil du ønsker å bruke en finansberegning for kvalifisering til å hjelpe deg med å jobbe ut hvor mye av et hjem lån du vil kunne ha råd til. En finansberegning er basert rundt et dataprogram som beregner dataene som deg inn i det å etablere hva slags finansiell posisjon du er i i forhold til de ulike typene home mortgage lån som tilbys av eieren av finansberegning. Ved hjelp av en finansberegning kan ta mindre enn 30 sekunder avhengig av hvor lang tid det tar du angir dine personlige data.


Disse kalkulatorer er svært praktisk for folk som er i begynnelsen stadier av prøver å finne ut hva slags hjem de vil kjøpe og arbeider ut hva slags hjem de har råd til, tar regjeringen kontobelastninger, bankgebyrer og innskudd de har lagret. En finansberegning vil gi deg et godt inntrykk av den maksimale størrelsen på et lån som du kan bruke for. Det vil også hjelpe deg å se hva slags månedlige utbetalinger kan du forvente å betale en gang du har kjøpt hjem.


Før du skriver inn i data i en finansberegning for kvalifisering, er det viktig å samle nødvendig informasjon som du trenger på side. Det er viktig å vite hva brutto inntekt er for husholdningen og hvilke eventuelle månedlige utgifter, inkludert utilities, kredittkort og andre personlige lån.


Med riktig informasjon til din disposisjon er ved hjelp av en finansberegning en av de enkleste tingene å gjøre når det gjelder på utkikk etter en ny hjem som det virkelig kan gi deg selvtillit til å gå og kjøpe i prisen braketten. Ovenfor du trenger for å vite den brutto månedlige inntekter (hvor mye penger som er opptjent av låntakere før skatt er tatt) må være kjent. Du må også ha en klar forståelse av hva månedlige innbetalinger er utført i ulike forskjellige lån og regninger hver måned.


Den neste tingen du trenger på side, er å vite rentesatsen for bestemt lånet du søker på og om lånet skal vare 15 eller 30 år. Ved å sette i disse dataene, skal en finansberegning kunne gi deg noen verdifulle tilbakemeldinger om hvor mye penger skal være tilgjengelig for home mortgage lån. Så alt du trenger å gjøre er å søke om dine lån, og du er på vei.

No comments:

Post a Comment