Sunday, October 21, 2012

Bolig boliglån et skritt foran på eiendommen stigen

Ikke bolig boliglån gir inntrykk av at de er en annen rase av boliglån? De er ofte tenkt på den første forekomsten å være en kompleks sikt, som de ikke. De er faktisk de vanlige boliglån som vi hører om så ofte.


Boliglån kan tas av alle mennesker, enten for levende formål, eller for å gjennomføre virksomheten fra lokalene slik ervervet. Boliglån tatt av vanlige folk for bygging eller kjøp av boliger eller egenskaper er referert til som bolig boliglån.


Eiendomsmeglerbransjens prisene stiger raskere. Det er nesten vanskelig for de vanlige mennene som har en fast avlønnet inntekt å betale hele verdien av huset på egen hånd. Selv om eiendomsmegling gir de mest stabile investeringsmulighetene, vil det være ulogisk å låse besparelser i hjem eller eiendom. Dette er på grunn av to grunner:


• Avkastning fra investeringer i fast eiendom er ikke så høy som i annen form for investeringer som aksjer og obligasjoner. Investering i fast eiendom kan bare gjenopprettes gjennom salg av eiendommen. Mens det er lettere for eiendom meglere å selge eiendommen ofte, er det utenkelig for vanlige menn å selge hver gang prisen stiger. Imidlertid kan man ta tjenestene til meglere å administrere sine investeringer i fast eiendom, men være forberedt på å miste pounds i form av meglerhusene.


• Eiendomsmegling investeringer er mindre likvide, dvs. det er ikke lett å konvertere fast eiendom i penger på en kortere varsel. Hus vil måtte lide tap i å prøve å konvertere hans investeringer i kontanter.


Begge disse grunnene garanterer mot bruk av den personlige sparing i huset for en lyd finansielle helsen. Bolig boliglån dermed kommer ut som den mest levedyktige løsningen for avlønnet mennesker.


Betale et stort beløp på en gang er vanskelig for avlønnet mennesker, men summen brutt i mange deler er lettere for dem å betale ut av deres månedslønn eller lønn. Dette er hvordan bolig boliglån er erstatningspliktig. Boliglån leverandør gir vanligvis ca 75-80% av boliglån beløpet ønsket av låntaker. Resten er betalt av låntaker i form av innskudd. Ved hjelp av mengden av boliglån kjøper låntakeren hjemmet. Bolig boliglån er redusert gjennom amortisering.


Innskuddene fungere som en sikkerhet for utlåner. Långivere oppfatter at låntakere ikke vil har tenkt å standard hvis de har en betydelig eierandel i hjemmet. Innskudd varierer med långivere. Den forsiktige mye vil ønske et høyere innskudd. Som grad av forsiktighet minsker, så gjør innskuddsbeløp. Besparelsene vil bli svært viktig i ordningen av innskudd. De med ingen eller mindre mengde besparelser gjør ikke trenger å bli motløs. Noen långivere tilbyr også bolig boliglån uten innskudd. Disse er kjent som 100% boliglån.


Finansberegning priser kan ikke være lik med långivere. Begrepet årlig prosentsats eller APR ble lansert for å gjøre sammenligningen enklere og danner et lignende grunnlag for sammenligning. Kassaskuff April 2000 beregnet boliglån tilbydere APR ulikt. Dette gjorde det spesielt vanskelig for låntakere å vite hvor boliglån stod i sammenligning til konkurransen. APR nå inkluderer verdivurdering avgifter, utlåner Overdragelsesskatt, etc å utlede den totale kostnaden for kreditt. Lån kalkulatorer tilgjengelig på hjemmesidene til store lån tilbydere hjelper i sammenligningen.


Hastigheten som boliglån er godkjent vil være en annen kriteriet for å dømme boliglån leverandør. Godkjenninger med mange långivere kommer for sent for behovet for å ha utløpt. En undersøkelse vil avsløre tiden som er tatt av långivere i et bestemt område eller område. Boliglån som kreves på et kortere varsel vil enten være kostbart eller sjelden garantere at de vil bli godkjent i tide. Derfor er det lurt å søke måneder før behovet er forventet å skje.


Boliglån repayments er gjennom den månedlige lønnen på mortgagor. Disse vil har skal tilbakebetales ved å kutte den andre utgifter. Skjæringen av utgiftene vil være tillatelig til unødvendige utgifter må bære hovedbyrden. Men det blir vanskelig å gjøre vei for nedbetaling ved å kutte de nødvendige utgiftene. Dermed vil det være anbefales å ikke byrden av økonomien din med en rekke boliglån.

No comments:

Post a Comment