Saturday, October 13, 2012

Strekke dagligvare-dollar

Shopping for dagligvarer er en uunngåelig faktum av våre stadig opptatt liv. Kan vi tenke oss at vi lagrer tid ved flott i sentrale aisles og kaster uansett hva ser bra inn i handlekurven. Oftest er hva vi ender opp med repeterende, ernæringsmessig ubalansert måltider og ballooning dagligvarer regninger. Eller verre, hyppige Hurtigmatrestauranter stopper og pizza samtaler. Frisk opp dine måltider og spare tid og penger ved planlegging fremover-en tilleggsbonus kan du også lagre noen calories.


Noen money saving tips:


• Før du besøker matbutikk hver uke, sjekk ut Sunday circulars. Klips kuponger mens du ser TV eller få dine barn til å låne en hånd. Organisasjonen er nøkkelen til kupong-spillet, slik investere i en trekkspill kupong-fil. Stol på meg, det er uendelig enklere enn rifling gjennom små slips av papir eller finne deg selv uten kupongen du trenger når du kommer til butikken. Du kan finne noen veldig bruker vennlig arrangører for rundt $10.00 på nettsteder som www.galison.com.


• Se gjennom delen mat i din lokale avis. Her får du noen gode ideer om gode kjøp å lete etter og hva produsere, sjømat, etc. er i sesongen. Circulars og maten delen er to steder å begynne å bygge en ukentlig meny, som ikke er kjedelig, på et budsjett. Det er også en god idé å gre Internett. Det er et vell av nettsteder som tilbyr ideer for budsjett-menyer.


• Vurdere å bli med en shopping klubb som Sams eller Costco. Hvis du ikke har lagringsplassen, men ønsker å dra nytte av er kostnadsbesparende og praktisk å kjøpe samtidig dele bounty med en venn. Du kan hver ta en tur shopping fra en liste, en gang i måneden eller så.


• Holde at kvitteringer for en måned eller så, og Legg merke til høy, lav og gjennomsnittlig priser på varer du kjøper de fleste. Når prisen treffer lave, må du kjøpe noen slik at du kan hoppe over det når det lysbilder i høy rekkevidde.


• Eksperiment med 5 ingrediensen måltider. Det finnes en rekke bøker, videoer og web-områder som hjelper deg med å gjøre store måltider med bare noen få ingredienser selv på weeknights.


• Sjekk ut nettsteder som www.cutouthunger.org/get_coupons!.htm; www.refundsweepers.com; www.refundcents.com; og www.aplusfreestuff.com for informasjon om rabatter, refusjoner, freebies og andre besparelser. Hvis du dra nytte av rabatter, omhyggelig fylle ut skjemaer og beholde kopier av kvitteringer, UPC, bevis på kjøpet dokumentasjon og kontakt-informasjon for leverandøren.


• Ta med din lokale kjøpmann ukentlige sirkulær i din spareplan. Når store salg er kombinert med innsparinger-kort nå tilbys av mange kjøpmann du kan lagre hundrevis av dollar hvert år.


• Ta hensyn til promotionals. Noen kjøpmann tilbyr belønning Hvis du tilbringer målbeløpet innenfor en angitt periode. Belønninger inkluderer vanligvis en prosentandel av dagligvarebutikk regningen på en senere dato eller pengeutbetaling.


• Fortauskant impuls kjøpe. Kjøpmanns har utviklet sine plantegninger med dollar i tankene; objektet, få så mange som mulig med riktig Produktplassering. Lær oppsettet for din store og gjør en beeline til destinasjonen din. Fristelsen er spesielt tøff i sjekk ut aisles. Tenk deg å gi etter for disse kraftige markedsføring praksis ved å gjøre, og stikker til, en liste.


• Prøv ikke å handle når du slipper opp. Det er fornuftig at du er mer utsatt for bulk kjøpe når du er sulten.


• Lage et budsjett, og ta en kalkulator til butikken.


• Sammenlign priser. Store merkevarer er ikke nødvendigvis minst kostbare. Ta et øyeblikk å skanne hyller for beste prisene på varer du kjøper. Når sammenligning handle, pass på å ta note av per enhetskosten.


• Se under øyet nivå. Rimelige priser eks er ofte hylla under øyet nivå og ut av den umiddelbare visningen.


Dagligvare shopping, kan det ta en stor del av budsjettet ditt hvis du ikke er forsiktig. Med bare en liten investering av tid vil du innse besparelser som du kan ta til kreditt-union.http://www.CreditUnionRate.com

No comments:

Post a Comment