Tuesday, October 30, 2012

Sikt livsforsikringsselskaper sitater For single

Sikt livsforsikringsselskaper sitater er sjelden en bekymring av single mennesker, men de skal være. Dessverre, det er en misforståelse at term livet er noe eid bare av familier i tilfelle at den viktigste familieforsørger dør.


Sikt livsforsikringsselskaper sitater og politikk bør være på hodet av alle, ikke bare foreldre og familier, for et par grunner.


Boliglån livsforsikring


Mens folk er fortsatt å gifte seg og kjøpe boliger, det samme er tilfelle med mange single mennesker. For enkelt personer som eier en bolig, er får livsforsikring gjennom sammenligning shopping viktig.


Hvis en eiendom eier dør uten forsikring, ville banken som håndterer boliglån, ta tilbake hjem og selge den så raskt som mulig for å hente inn sine tap. Forestill deg hvordan hjerteskjærende som kunne være for personens familien.


Imidlertid hvis eieren hadde bare undersøkt kostnaden for en begrepet liv politikken, kunne han eller hun ha funnet en rimelig policy som ville ha tillatt sine kjære å betale av boliglån og å holde eiendommen. Selv om de valgte ikke å leve i hjemmet, kunne det ha blitt solgt til en høyere pris eller omgjort til eiendom til leie å gi inntekter for begunstigede. Uansett hvordan egenskapen brukes, i hvert fall den avdødes investeringen ville har ikke vært bortkastet.


Term livsforsikringsselskaper for andre singler


Selvfølgelig, ikke alle singler eier en bolig, men det betyr ikke at de ikke skal vurdere en begrepet liv politikk også.


De må kanskje ikke boliglån livsforsikring, men de sikkert behov for term livsforsikringsselskaper å dekke utgiftene til deres mulig medisinske regninger med begravelse og begravelse tomten. De fleste singler planlegge ikke disse utgiftene på forhånd, og uten en livsforsikringspolise, kjære ville sitte igjen med et potensielt stort økonomisk byrde.


I tillegg, undersøker prisene på forsikring sikt og ta en avgjørelse kan også hindre at familiemedlemmer blir igjen for å dekke andre typer gjeld, slik som billån og kredittkort regninger som ikke bare forsvinner når en person, enten enkelt eller gift, dør.

No comments:

Post a Comment