Tuesday, October 2, 2012

Personlig lån 101 - hva du absolutt trenger å vite

Datters ekteskap eller hennes studier? Sønns ambisjon? Ønsker en House makeover?
Slutte å bekymre "penger" for å oppfylle drømmene kjært nå...
Benytte muligheten til 'Personlige lån'.


Personlig lån er kanskje en manns beste venn i dagens verden. "Personlig lån" kan som navnet antyder være en personlig eller annen grunn. Slike grunner varierer fra person til person for eksempel en mann som er villige til å gi en splitter ny bil til sin kone på bryllupsdagen deres sølv ekteskap, en far som tenker på å investere og sette opp sin sønn virksomhet etc. dermed personlig lån kan gi du umiddelbart med den nødvendige investeringen uten noen kroppen hjelpe.


Hvis du ønsker å ta et personlig lån, alt du trenger å gjøre er å være litt observante, rolig og sparsomt bestemmer hvilken bank eller selskapet å gå for. Regjeringen samt private banker og selskaper tilbyr fasiliteter av personlig lån. Banken eller selskapet som har mindre frekvensen av interesse er vanligvis topper listen. Men frekvensen av interesse er ikke den eneste parameteren en vedtar. Mange mennesker også betro i banker som krever mindre dokumentasjon og spontan service. Så er det helt og holdent på ens volition å fastsette på hvilket bank/selskap å gå for. Kanalene kan også variere i denne forbindelse som det er de som direkte kontakt banken/selskapet for denne tjenesten eller de som lar det på deres agenter til å gjøre alt arbeidet for dem.


Bredt finnes det tre typer personlige lån-
· Sikret
· Usikret
· Kassekreditt
Sikret de er de, hvilke banker eller selskaper holder en slags sikkerhet med dem – som ditt hus, bil og lignende. Hvis en ikke klarer å betale tilbake lånet, er sikkerheten så holdt tatt opp eller konfiskert av banken å gi lån. Slike lån kan gi deg med en kjekk sum penger og en lavere hastighet av interesse.


Usikret lån følgelig krever ikke noen sikkerhetstokenet. De er raske sammenlignet med de sikret. Bortsett fra de skaffe med deg med en relativt mindre mengde penger, og som også på en høy grad av interesse.


Kassekreditt refererer til å sette opp av en grense for ens kreditt. Selskaper eller banker gjøre kredittkort, som har en bestemt kredittgrense. Frekvensen av interesse vil belastes bare på beløpet du trekke fra kredittgrensen. Du kan ikke gå utover grensen til å ta ut penger.


Så varierer rate av interesse med typen lån du tar. Hvis du trenger et lån uten stor forsinkelse, usikrede lån kan være det beste valget gitt du kan takle opp frekvensen av interesse belastet så. Hvis du vil gjøre bruk av din lånebeløpet gradvis etter skjønn, sette opp av en kredittgrense kan være gunstig idé. Imidlertid bør metodikken være å vet frekvensen av interesse og fartstid som du tror du vil være i stand til å betale tilbake lånet beløp. Deretter beregne EMI eller månedlige avdrag som du skal kategorisk betale i banken eller selskapet du vil ta lånet fra. Selskapet, som skal gi lån til du vil på forhånd informere deg om hvor mange månedlige avdrag eller sjekk transittstopp kan godtas. Bare gjøre det sikker på at du ikke overskrider dette antallet for det kan være alvorlig juridiske konsekvenser. Dermed anbefales det ikke å rote opp (jukse) med banken eller du ta lån fra selskapet.


Husk at hvis du er forsiktig og lojale, personlig lån kan være best og en ekte venn i nød.

No comments:

Post a Comment