Wednesday, October 10, 2012

Hvorfor bli medlem Credit Union? Bedre er fordeler vanskelig å finne!

Hva er en credit union?


En credit union er en ikke-for-profit, samarbeidende finansinstitusjon som eies og kontrolleres av sine medlemmer. Kredittforeninger tjene folk som deler noe til felles for eksempel en arbeidsgiver eller sted for tilbedelse. Kredittforeninger tillate medlemmer pool sine sparepenger, låne til hverandre og har en stemme i eierstyrt ledelse i organisasjonen. Dette aspektet av Kredittforeninger er spesielt tiltalende gitt den økende fremmedgjøring mange forbrukere er følelsen fra mega-bankene.


Kredittforeninger ligner på bankene ved at de tilbyr mange av de samme tjenestene som sjekk og sparekontoer samt lån. Innskudd er også federally forsikret med Kredittforeninger som de er med bankene. Kredittforeninger kombinere disse tjenestene med mange andre fordeler som personlig service, generelt lavere renter og høyere investering returnerer.


Trinn for å ta for å finne en credit union å delta.


Kontakt din arbeidsgiver for å se hvis firmaet yter denne fordelen. Hvis ikke, be dem om å vurdere å gjøre verdifulle nytte av credit union medlemskap tilgjengelig. Hvis en familie eller familiemedlem er kvalifisert til å delta en credit union kan det hende at du kvalifisert til å delta på grunn av ditt forhold. Prøv også å kontakte yrkesmessig, broderlig, religiøse og alumni organisasjoner du er tilknyttet for å se om de har en credit union kan du bli med. CreditUnionRate.com er også en god kilde til å bruke når du søker etter en credit union.


Hva er fordelene ved en credit union?


Fordi Kredittforeninger er demokratisk, medlem-eide borettslag, har hvert medlem, uavhengig av kontostørrelse, en stemme i styring. Hvert år, har din lokale credit union en årlig valget og møte der medlemmer velge kandidater til styret blant sine medlemmer til å representere dem i å sette politikken til credit union. Som et medlem-eieren av credit union, har du rett til å stemme på credit union business og velge nye styremedlemmene. Du kan også tjene på credit union frivillig styret, eller en av dets komiteer. Credit union valgene er basert på en én-medlem, en stemme struktur. Denne strukturen er i motsetning til for-profit, offentlige selskaper der aksjeeiere stemme etter antall aksjer i aksjen de eier.


Når du blir medlem av credit union forbli du alltid medlem - så lenge du opprettholder en konto. Du kan fortsatt være medlem av credit union selv etter din utslipp fra tjenester eller flytting. Igjen, fordi du er en medlem-eier av ikke for profitt credit union du utlede økonomiske fordeler som er reservert for aksjen holdere på for profitt banker. Med andre ord, får du høyere rente på grunnleggende sparekontoer (del), rentebærende kontroll kontoer og CDer. Mange Kredittforeninger betale også "bonus" utbytte spesielt god år. Kredittforeninger tilbyr også lavere rente på kredittkort og lån enn banker. Dette kommer som et sterkt punkt til fordel for Kredittforeninger. Mange unge familier som er bare starter ut har svært krevende finansielle behov og mest ofte forpliktet til å strekke sine begrenset dollar. Fra kredittkort til bil lån tilbyr Kredittforeninger konsekvent lavere priser, bedre vilkår og lavere avgifter.


Dette gjelder også for boliglån priser og egenkapital lån. Kredittforeninger er kjent for å gi bedre og konkurransedyktig finansberegning priser og egenkapital lån. Ikke bare er prisene lave, men avsluttende kostnader generelt er mye lavere enn betalt gjennom en tradisjonell utlåner.


Din lokale credit union hjelper deg med å få mest mulig ut av pengene dine. Fra personlig service til lav interesse og høy avkastning dens lett å se hvorfor 89 millioner medlemmer er avhengig av en credit union å møte sine banktjenester trenger.

No comments:

Post a Comment