Wednesday, October 17, 2012

Ikke-fleksible venner og plast eiendeler, derfor penger Isn�t kjøpe elsker lenger

Forbrukerne avvise finansielle råd til fordel for økonomisk lettsindighet


Det ville se ut som selv om deres "venner" ikke er så fleksibelt som de pleide å være, forbrukere, er fortsatt sine kredittkort strekker seg utover komfort-sonen.


Ond sirkel av gjeld manipulasjon som involverer banker, forbrukere og kommersiell kreditt selskaper er å sette kundeforbruk under press, som midler begynner å tørke opp. I mai 2005 rapportert the Financial Times anklage banker var fuelling Storbritannias personlig gjeld problemet ved gjentatte ganger tilbud gjeldsslaver ridd kunder lån de klarte ikke å betale tilbake.


Som Storbritannias personlig gjeld øker ved £1 million hver fire minutter, synes kredittkort utgifter vaner fortsatt å være spiralling ut av kontroll. I henhold til Credit handling har nesten 66% av den voksne befolkningen et kredittkort, med flere kort holder å bli et voksende fenomen i Storbritannia. Mer enn 60% av kortet holdere har minst to kort, med 10% holde minst fem kort. Det har også vært en betydelig økning i antall personlige konkurser. I år opp til mars 2005, ble 37,886 folk gjort konkurs, en 30% økning på forrige år.


Kreditt handling rapportert at enkelte kredittkortselskaper redusert sine minimum repayments fra 3% til 2% siste måned, som har blitt sett av noen som uansvarlig. For å sette dette i perspektiv, vil en £3000 kredittkortsaldo på 17,9% APR nå ta mer enn 40 år å betale tilbake hvis den minste nedbetaling av 2% betales hver måned, i forhold til 19 år med 3% minimum nedbetaling. Barclays selv advart av fallende fortjeneste for Barclays kredittkort delingen forrige måned, som flere kunder savnet repayments og dårlig skyldnere økt.


For forbrukere med vanlig inntekt og sterk kreditt poster, kredittkort med så lite som 6,9% APRs er tilgjengelig, som er mindre enn halvparten standard APR de fleste forbrukere har å betale på kortene i lommeboken. Ved bare å bruke en rekke verktøy for online personlig økonomi, kan forbrukerne lagre seg betydelig sorg ved å gjennomføre noen økonomiske lekser.


I Storbritannia, en rekke nettsteder er tilgjengelige til å sammenligne kredittkort, lån, livsforsikringsselskaper, bil forsikring, boliglån, sparekontoer, barn tillit midler og gjeldende kontoer. Med bare noen få klikk med musen, en tillitsverdig søkemotor og en klar definisjon av de relevante søkeordene dine, for eksempel "kredittkort guide" eller "lån guide", kan forbrukeren ha rask tilgang til en rekke nyttige oppslagsområder, inkludert moneynet.co.uk, moneyfacts, moneyextra og moneysavingexpert. Disse selskapene er spesielt konfigurert til å tilby upartisk forbrukerinformasjon og ved å bruke dem for personlig økonomi forskning, forbrukeren effektivt kan lagre tusenvis av pund ved å velge den mest passende kredittkort, lån og boliglån kontoer, for ikke å nevne sikre gode tilbud på bil forsikring, livsforsikringsselskaper, reiseforsikring og hushold forsikring.


For ytterligere informasjon om selskapene som er inkludert i denne artikkelen:
http://www.moneynet.co.uk/
http://www.creditaction.org.uk/
http://www.parentspenniespounds.co.uk/
http://www.moneysavingexpert.com/

No comments:

Post a Comment