Saturday, October 6, 2012

Sub-Prime boliglån lån - ting du bør vite om Sub-Prime kreditt

Sub-prime boliglån er ikke så mye forskjellig fra gjennomsnittlig boliglån. De har renter, poeng og avgifter. De kan sammenlignes online, og de har sesongbaserte trender. Den eneste virkelige forskjellen er at som en låntaker med mindre enn fantastisk kreditt posten, du vil måtte betale en litt høyere sats for den utlåner økt risiko. Hva er viktig er at du forberede deg med informasjon om sub-prime boliglån og sammenlign utlån selskaper å sikre at du får den beste avtalen.


Betale For risiko


Hvis du har dårlig kreditt eller erklært konkurs, en av boliglån tar en stor risiko som du vil betale tilbake lånet. Personer med dårlig kreditt er syv ganger større sjanse til standard på lån, slik at långivere gjøre opp for dette tapet med høyere renter og gebyrer. Noen selskaper kan imidlertid dra nytte av folk med dårlig kreditt, slik at du skal sammenligne selskaper.


Slå Online


Du trenger ikke å møte med en utlåner ansikt til ansikt å forhandle frem en boliglånet. Du kan gå på Internett og sammenligne finansiering pakker fra flere bidders ved å oppgi noen personlige opplysninger. Satser og avgifter er forskjellig mellom utlån selskaper, så lønner det seg å handle.


Boliglån-sesongen


Avgifter og vilkår kan være bedre under off-season av høst og vinter for låntakere. Når det er mer konkurranse for færre lån, vil boliglån långivere redusere sine avgifter. Hvis du sikrer et boliglån under vår eller sommer, dobbeltsjekker du avgifter for å sikre at de ikke er kunstig høye.


Ned betalinger ønsket


En ned betaling er ofte nødvendig for en person med dårlig kreditt posten. Jo større den ned betalingen, jo lettere det er for deg å sikre et lån. Du kan også unngå PMI ved å sette ned minst 20% av hjemme verdi.


Avgifter legge opp


Rente er en enkel måte å se på et lån, men du bør også vurdere avgifter involvert i et sub-prime boliglån. Noen avgifter er må forventes å behandle lånet, men andre kan være overdreven. Når du får et boliglån-tilbud, må du legge opp avgifter fra hver finansiering pakke og sammenligne dem med renter.

No comments:

Post a Comment