Wednesday, October 3, 2012

Gjeld konsolidering � hvordan du beskytter ditt kredittkort kontoer fra tyveri

Forrige uke, en sikkerhet utnytte på CardSystems løsninger, Inc, en kredittkort-prosessor, kan ha tillatt tyver å få så mange som 40 millioner kredittkortnumre fra intetanende ofre. Tyveri var brakt om om et virus introdusert i CardSystems som tillater eksterne hackere å få tilgang til kontoinformasjonen. Legge til problemet var at CardSystems ikke var ment for å har kontoinformasjonen i det hele tatt. Det vises at CardSystems "feil" holdt på informasjonen når du har tømt de kredittkort-transaksjonene. På dette tidspunktet bør kontoinformasjonen ha blitt slettet. CardSystems holdt på kontoinformasjonen for trodde "forskning formål." Heldigvis for dem som er involvert inkludert kompromittert informasjonen bare kontonumre og ikke personnummer, som ville ha assistert tyvene i noen svindelforsøk tyveri av identitet. Dette siste sikkerhetsbrudd ved en kredittkort-prosessor skisserer hvordan noen kan være sårbare overfor konto eller med identitetstyveri. Er det noe som kan gjøres om det?


Kredittkortselskaper diktere i stor grad relasjonene mellom kredittkortselskaper og kontokort prosessorer. De er ment å holde orden på prosessorene, og kontroller at prosessorene bruker sikre tiltak for å beskytte data for kunder. Disse problemene er ikke underlagt lov, men prosessorene kan bli bøtelagt av kredittkortselskaper for brudd. Så hva kan gjennomsnittlig kredittkort kunden gjøre for å sikre at deres kontoinformasjon ikke er utsatt? Ikke mye, det vil vises. Papir-transaksjonen har lang siden blitt erstattet nesten universelt av den elektroniske, og når en kunde bruker et kredittkort, deres kontoinformasjon flyttes fra én datamaskin til en annen. Hackere fortsette å utvikle mer avanserte metoder for å stjele informasjon, og deres teknikker er ofte foran behandling selskapenes muligheten til å utvikle sammenlignbare sikkerhetstiltak. For overskuelig fremtid, må kredittkort kunder vurdere det kontoene er sårbar.


I tid, vil kredittkortselskaper og deres tilknyttede prosessorer etablere retningslinjer for sikkerhet som er mer effektive enn de som er for tiden på plass. I mellomtiden, er det beste kortinnehavere kan gjøre å bare minimere sin eksponering. Den beste måten å gjøre dette er å ha så få kredittkortkontoer som mulig og bruker dem med måte. Tildelt, er det ofte vanskelig å unngå å bruke kredittkort, men det er tider når folk rett og slett trekke dem ut av lommeboken ut av vane når du bruker en sjekk eller kontanter ville nok. Dette kan høres upraktisk, men i øyeblikket, er den eneste måten å gjøre visse at kontonummer er trygge å unngå å bruke dem når det er mulig.

No comments:

Post a Comment