Tuesday, October 9, 2012

Håndtere dårlig kreditt

Første gang jeg har hørt begrepet kreditthistorie var da jeg nærmet en utlåner for et sikret lån. Å være en førstegangs jeg var helt uvitende av prosedyren og hadde ikke engang vet at en kreditt registrering av våre transaksjoner er utarbeidet av noen Kredittselskaper for referanse.


Takket være disiplin i å gjøre repayments til lån og kreditt, la jeg aldri min kreditthistorie fornedre. Men det er mange som ikke er så heldig som meg. En siste statistikk avslørte at en av fem har en dårlig kreditt historien, dvs. en sizable del av befolkningen har defaulted på noen punkt gang i siste.


Loan leverandører er ikke så sjenerøse til folket har en dårlig kreditt historien som de er for folk som oss. Uansett kan være grunn av standard, tro loan leverandører alltid at låntakere forsettlig standard på lånet. En spille trygt policy beskriver deres omgang med slike låntakere. Mer forsiktige masse långivere vil umiddelbart avviser programmene. Gjenværende långivere gir sikkerhet av beløpet lånes ut gjennom en høyere rente.


Långivere kan Tapp rentesatsen i henhold til risikoen oppfattet. Noen långivere kan prøver å overcharge låntakere som står overfor et presserende behov for penger og mindre kilder som de kan oppsøke for en oppfyllelse av behovet. Låntakere kan dermed måtte betale overdrevet for dårlig kreditt som de har kjøpt.


Er låntakere ansvarlig for dårlig kreditt som tarnishes deres kreditthistorie? I de juridiske sirklene, kan ikke den som låner være forrige ansvarsområder, selv om de er utilsiktet eller på grunn av sin uvitenhet. "Uvitenhet om loven er ingen unnskyldning", dermed går det juridiske maxim.


Å sette til side juridisk synspunkt, finner vi at det er långivere som er ansvarlige for fleste av ganger. De prøver å selge upassende finansielle produkter til uvitende låntakere, ved å hemmeligholde grunnleggende detaljer om produktet eller misvisende låntakere ved møblering galt detaljer. For eksempel rådes låntakere til å ta usikrede lån, med den utlåner understreke mer på ulempene ved sikret lån. Låntaker som er uvitende om lån-markedet avhengig helt av långivere råd, og dermed tar usikrede lån som er dyrere. Disse kan bli tung i det lange løp, og kan føre til standardverdiene.


Dårlig kreditt historien kan være bedre forstått ved å lære om ulike årsaker til dårlig kreditthistorie. Dette kan også gi et innblikk måter å unnslippe dårlig kreditt-tilfeller for å vedlikeholde imaget kreditt.


Etterskuddsvis:
Nummer én grunn for dårlig kreditt er etterskuddsvis. Etterskuddsvis er et resultat av feil å gjøre betalinger til gjeld tatt. Mens långivere mener at låntakere forsettlig standard på gjelden, kan dette ikke være grunnen hver gang en etterskudd finner sted. Låntakere gjøre sitt beste for å være vanlig på betalinger, men sizable del at de tar av lønn eller lønn, la også lite selv for de nødvendige utgiftene. Men kan ikke låntakere forrige utelukkende av ansvaret for etterskuddsvis. Hvor mye gjeld hadde vært mindre, ville sjansene for etterskuddsvis har mindre.


Byrett vurdering
Unntatt i tilfeller av konkurs, er det vanskelig for låntakere å ikke betale beløpet som er mottatt. Långivere gjenopprette hvor gjennom rettslige tiltak mot den som låner kjent som byrett vurdering. Långivere frykter imidlertid håndtere låntakere som har byrett vurdering. De hevder at det er vanskelig å komme seg beløpet som er utlånt fra personer som har CCJs. Noen långivere kan imidlertid godta to-tre CCJs som admisssible. Regler for å håndtere långivere kan variere i henhold til utlån reglene av långivere. Långivere imidlertid strekke reglene ikke med en følelse av generøsitet, men med hensikten å få en høyere rate av interesse.


Enkelte frivillige ordninger
Enkelte frivillige ordninger eller IVAs for kort er tegnet for å unnslippe konkurs. Mens utlåner kunne har mottatt en betaling for totale, har han gjøre med en månedlig betaling gjennom avdrag, på grunn av avdrag. Dermed telles IVAs ofte sammen med andre dårlig kreditt årsaker og personer med IVAs ansikt vansker med å kvalifisere seg for lån


Selvbilde Sysselsetting
Selvbilde sysselsetting behandles som en dårlig kreditt-sak på grunn av mangel på stabilitet i inntekt som karakteriserer dem. Fortjeneste utgjør de viktigste kildene til inntekt self ansatt mennesker. Disse er avhengig av operasjonene og varierer over måneder og år. Långivere frykter at self ansatt-folk ikke ville være i stand til å gjøre repayments i perioder når fortjeneste er lav.


Arbeidsledighet
Arbeidsledigheten er en tilstand når en person er av arbeid på grunn av årsakene som kan være kontrollerbar eller lyste. Selv om disse personene mottar aids fra regjeringen, frykter långivere tilbyr lån til dem.


Diverse grunner
Mange flere grunner kan påvirke kreditthistorie over en periode. Noen ganger er disse så trivielt som en skilsmisse. Imidlertid hvis långivere føler at disse grunnene er irrelevant for personer-økonomi, kan de ikke diskriminere på disse baser.


Uansett være tilfeller av dårlig kreditt, ingen låner er noensinne starved kreditt, forutsatt at de har tålmodighet til å søke i hundrevis av långivere og beredskap for å betale ekstra kostnader.

No comments:

Post a Comment