Tuesday, October 16, 2012

Spare penger - magiske 20 prosent

Spare penger er ikke lett og gjort mer vanskelig Hvis du har en kortsiktige outlook angående din personlige økonomi. Hvis, som mange mennesker, du lever fra en betaling sjekk til neste, det er vanskelig å sette noen penger til side for en regnfull dag eller for en sommerferie. Men hva om du var til å endre din økonomiske outlook til et medium til langsiktig? Du kan tro at du ikke har råd til å tenke fremover og lage planer, men i de fleste tilfeller du vil være feil. Fleste skal kunne spare penger og med litt innsats, kanskje også så mye som 20 prosent av deres lønn hver måned.


Inntekt-analyse


Først av alt er det viktig å ha et håndtak på hvor inntekten går. Med mindre vi er på et svært stramt budsjett eller er svært penger bevisst av andre grunner, mange av oss har aldri virkelig satte seg og considered hva våre penger blir brukt på-vi vet at innen utgangen av måneden, det er alle borte! Du vil vite hvis du konsekvent bruker penger på unødvendige kjøp, for eksempel. Å ha denne kunnskapen utstyrer deg kontrollen for å endre ting litt eller mye.


Sparer penger mentalitet


Mange mennesker har aldri vært lært for å spare og som barn, umiddelbart brukt pengene de mottas uten noen forethought. Du ofte hører folk si: "Livet er kort,", hvis du ønsker noe kjøpe den nå, men heldigvis for de fleste av oss livet er egentlig ikke så kort og langs måten vi vil måtte håndtere både muligheter og utfordringer. Har noen penger lagret hjelper deg med å få mest mulig ut av mulighetene og ri utfordringene.


Innsparinger-å se det store bildet


Hvis du kunne spare 20 prosent av lønnen hver måned, forestille seg hva som ville bety ekte finansielt. For eksempel hvis du tjene 2000 dollar per måned, og du lagret 20 prosent eller 400 dollar ut av hver betaling sjekk, vil etter 12 måneder du ha lagret 4800 dollar! Regelmessig lagring dette beløpet vil gi deg økonomisk frihet til å dra nytte av flere av livets muligheter. Du kan planlegge spesiell ferie du har alltid ønsket å gå, kjøpe bil du har drømt om i år, eller hjelpe å sette et barn gjennom college. Når det gjelder livets utfordringer, kan å ha et engangsbeløp plassert hjelpe deg med å betale for medisinske og sykepleier omsorg eller håndtere et dyrt rørleggerarbeid problem i hjemmet, alt uten å måtte slå til banken for et lån og får inn gjeld.


Hvordan kan det gjøres?


Som vi allerede har sett, er å vite nøyaktig hvor pengene går startpunktet. Neste, start tenkning om de store tingene du kan oppnå med noen penger i banken. Noen mennesker kompensere seg for ikke å ha det de virkelig ønsker, ved å gjøre mange hyppige liten kjøp og få en midlertidig "bra" sensasjon etterpå. I stedet for å tilfredsstille deg selv med liten kjøp, for eksempel nye klær og CDer hver uke eller alltid kjøpe det nyeste Transportabel telefonen, tro om hvor mye mer tilfredsstillende det ville være å spare opp og kjøpe eller gjøre noe spesielt, som du tidligere har trodd var utenfor rekkevidde, men er oppnåelig med litt innsats.

No comments:

Post a Comment