Sunday, October 14, 2012

Hus lån � tegning leksjoner fra fortiden

Lånene er ikke av en siste opprinnelse. Folk pleide å ta hjelp fra andre selv til tider da pengene var usett og barter var modus av handelen er utbredt. Form av lån har imidlertid endret seg over tid. I disse dager brukes lån tilbys i slag. Nå, de tilbys i penger eller i form av penger.


Imidlertid er bekymring for sikkerheten til hvor lånes ikke endret litt. Mest foretrukne lån er de som tilbys med tilstrekkelig støtte. Støtte i de fleste tilfeller er av hus og egenskapen av låner. Således, disse er også kjent som lån for huseiere.


Lån for huseiere, som kan være recollected fra ovenfor er lån som tilbys til huseiere med bolig eller eiendom tjenestegjør som en sikkerhet. Disse generere interesse med en viss hastighet som legges til hovedstolen. De er erstatningspliktig gjennom små avdrag eller alle metoden ønsket av låntakere.


Tilbyr hjem som sikkerhet gjør ikke slutte rettighetene til låntakere som eier av hjemmet. Selv om utlåner har eierskapsrettigheter for hjemmet, er disse uansett bare når låner ikke betale tilbake hele beløpet på lånet. Låntaker forblir i hjemmet, og regains selv rettighetene når det endelige spillet til lånet betales. Låntakere kan selge av hjemmet sette som sikkerhet, forutsatt at det er tillatt av utlåner. De må imidlertid å tilbakebetale hele beløpet for lånet med salg proceedings mottatt. Eventuelt vil lånet knyttes til den nye hjem eller egenskapen som er kjøpt.


Men kan det verste mareritt angående repossession av Hjem noensinne gått i oppfyllelse? Ja, det kan. Långivere vil, etter resorting til alle skritt for å få pengene tilbake, ty til repossession av hjemmet, hvis den som låner ikke betale tilbake lånet i sin helhet.


Feil i å gjøre betalinger til lånet er generelt tilskrives en tilsiktet standard fra låner. Selv om årsaken ikke kan avbrytes helt, er tilfellene relativt mindre. Sjelden vil låntakere ønsker å true sine hjem ved å være uregelmessig i repayments.


En mer relevant grunn forklarer standardverdiene er feil beslutninger som folk har en tendens til å gjøre når for lån. De fleste av beslutningene er gjort i hastverk eller uten riktig kunnskap om emnet. Folk forutse sjelden effekter beslutningen kan ha på fremtiden for lånet. Disse gjøre repayments vanskelig. Folk prøver å gi for dem med sine begrenset månedlige inntekter. Når de ikke kan, eller når andre viktige utgifter tar en stor andel på inntekt, standard de på repayments.


Følgende avsnitt beskriver feil beslutninger gjort av låntakere og hvordan de kan forbedre deres tilstand ved å lære av sine feil.


Beslutning om hvor mye lån:
Dette er den største feilen som folk har en tendens til å gjøre når vi leter etter lån. Hadde lån kreves ingen tilbakebetaling, ville det ha vært ingen grenser for lån. Siden dette er skal nedbetales sammen med en interesse for perioden, vil det være nødvendig å vurdere nøye de nedbetaling kapasitet før du bestemmer hvor mye lån. Ikke bare Presenter inntekt, men den forventede inntekten på tidspunktet for nedbetaling må vurderes mens avgjøre beløpet. Mengden egenkapital i hjemmet avgjør også lånet gitt. Det vil imidlertid ikke være tilrådelig å bruke egenkapitalen i Hjem på én enkelt forekomst.


Beslutning om renten
Som trodde interesse er bare en enkelt siffer faktor har ikke mye av betydning i den endelige prisen. Søket kan være tid å ta. Folk ta opp lån med renter som er høyere enn hva de er kvalifisert til å få.


Interesse er angitt som en prosentandel av lånet beløp. Det er avhengig av en rekke faktorer som rentesatsen utbredt i markedet, typen lån tatt, skiller faktorer av de låner, osv. Dermed kan interesse belastet variere med långivere. Folk kan få eksklusive avtaler i lån Hvis det gjøres en skikkelig søk. Bevissthet om de ulike alternativene for interesse som nedsatte priser rentesats, avkortet pris og fast rente kan også bidra til å senke kostnadene ved repayments.


Beslutning om lån-leverandør
Lån leverandøren spiller som vi lært en viktig rolle i lån for huseiere. Tilbud av långivere kan variere på grunn av rabatter og tilbud som er tilføyd. En anerkjente utlåner er knyttet til mange flere långivere. Derfor rutes et enkelt program til hundrevis av andre långivere. Dette øker størrelsen på långivere tilgjengelig. Det er mange flere fordeler for å håndtere den anerkjente långivere. Tjenesten som disse långivere gir er mer pålitelig. De overholde juridiske og kvalitet-sertifiseringer i tilbyr finansprodukter, og dermed gjøre sine tjenester umatchede.


Beslutning om nedbetaling
Låntaker lagret seg for lånet av repaying beløpet. Den mest vanlige formen for nedbetaling er gjennom månedlig eller kvartalsvis avdrag. Dette er nyttig for låntakere som mottar en fast inntekt. Avdrag er valgt av den som låner i henhold til hans inntekt. Låntakere kan minske mengden månedlige repayments ved å betale bare interesse. Dette er en eneste interesse-metoden for å gjøre repayments. Repayments kan også gjøres samtidig å spare på interesse kostnader.


Ifølge en gammel maxim det er menneskelig å gjøre feil, men er det tull for å gjenta feil. Erfaringer med et tidligere lån kan fungere som en leksjon for dem som sliter med å komme ut av lån-felle. De første tidtakerne i lån markedet trenger imidlertid ikke å ta den dukkert å lære måter av lånet markedet. Læring fra erfaringer med de foregående aktivitetene kan beskytte dem fra å bli fanget i slike avtaler.

No comments:

Post a Comment