Thursday, October 25, 2012

Aksjemarkedet volatiliteten

Etter min mening, på grunn av volatilitet i aksjemarkedet priser (vekst og fall i aksjekurser), en investeringsplan bør innlemme både trekk av stick-to-itiveness og sunn fornuft, og må ha en fordelaktig, forutbestemte tilnærming for å maksimere hver investering i aksjemarkedet.


Stick-to-itiveness og sunn fornuft-oh, hva kraftige våpen som de er når brukes for en langsiktig investering plan i aksjemarkedet! De mener å lage sunn fornuft og fordeler beslutning om å:


• Kjøpe bare de selskapene som har langsiktige historier av reisningen deres utbytte hvert år.


• Å ha utbytte fra disse firmaene reinvestert tilbake i flere aksjer hvert kvartal.


• Tillater at inntektene fra hver investering for å fortsette å vokse hver uke, hver måned, år etter år, ikke omsorg hvis din aksjer går opp eller ned.


• For å forbedre avkastningen på investeringen ved å ha fleksibilitet og tilpasningsevne å dra nytte av stigende og fallende av aksjemarkedet priser


• Se kraften i stick-to-itiveness og sunn fornuft i aksjon. Den eneste tanke, eller mulig bekymring? -Hvorfor gjorde jeg ikke denne 20 år siden?


• Dra nytte av aksjemarkedet volatiliteten Øk allerede stadig økende inntekt fra hver aksjemarkedet investeringer.


• Å ha en aksjemarkedet investeringsplan som forstår at i aksjemarkedet er det alltid gevinster og alltid tap, og bruke tapene bare for å akselerere utbytteinntekt stadig økende. Bygge et fundament av eierskap i bare de bedriftene som er sterk nok til å heve sine utbytte år etter år.


Ovennevnte er komponenter av hva som er virkelig en enkel og sunn fornuft tilnærming til å investere i aksjemarkedet som jeg diskuterer i min bok The Stockopoly Plan-investering til pensjonisttilværelsen. Bruke enkel sunn fornuft, holde seg til det- og så se planen utføre sin magi: financial fred i sinnet!


FORORDET fra boken The Stockopoly Plan-investere for pensjon kan finnes på: http://www.thestockopolyplan.com

No comments:

Post a Comment