Friday, January 13, 2012

Død og avgifter

Har du noen gang eide en aksje eller stykke eiendomsmegling at du ønsket å selge? Du følte at tiden var riktig å ta profitt og kjøre. Du ikke følge med salg fordi "skatter ville drepe deg?" Dette er hva jeg kaller "gjør en avgjørelse som er basert på skatter." Det er ikke "God hest følelse." Hva er horse forstand? Dette er hvor hesten vet at en bestemt flekk er farlig, og det vil ikke gå der. Rider, ikke ser faren, noen ganger skyver hesten å gå videre, men hesten nekter. Folk vil ganske ofte ikke stoler deres "følelse". Kvinner er kjent for sine "instinkter" om mennesker. Menn er ikke alltid like "følsom" av sine instinkter kvinner er. Kan få tilbake til business instinkter.


I aksjemarkedet sier den smarte pengene alltid, "okser tjene penger. Bjørner tjene penger. Griser tape penger." Hva betyr dette? Det betyr "Aldri være redd for å ta fortjeneste." Hvis det er på tide å selge, selge! Ta profitt, og vent til tiden er moden for å komme tilbake i. Skatt gjør dette noen ganger svært vanskelig. Hvis du selger, kan avgifter spise opp 30-50% av fortjenesten.


Så igjen, hvis du ikke selger, når du tenker timingen er riktig, kan du miste 100% av fortjenesten og noen av viktigste. Det er alltid smartere å gjøre din forretningsbeslutning først. Det er også svært viktig å ikke vurdere skattemessige konsekvenser mens denne lyd business avgjørelsen. Etter at du har bestemt hva du vil gjøre basert på lyd forretningsstrategier, så du ser din skatt regnskapsfører og finne ut hvordan du gjør avtale, slik som å betale lavest mulig skatt. Ikke gjør det omvendt. Som betyr, selge når du har en skatt tap eller virkelige tap, fordi det ville være ingen avgifter å betale.


Mange en investor, på grunn av frykt for skatt, holdt en investering hele veien opp og deretter hele veien ned. Økonomien går i 7 til 10 år sykluser av boom og bust. Selge i lenser og kjøpe i bust. Hvis du ikke selger på toppen, er det ingen penger til å kjøpe på bunnen. Hvis din regnskapsfører er verdt sin avgift, vil han finne ut hvordan å beskytte salg. Kall ham før salget, så han kan fortelle deg hvordan strukturen avtale. Hvis han ikke kan hjelpe deg, får du en ny revisor. En revisor jobb er ikke å gjøre selvangivelsen. Det er å opplyse deg hvordan du betaler minst skatter ved hjelp av alle juridiske skatt unngå teknikker, som er tillatt av IRS.


Jeg har en venn som eide millioner av aksjer i Microsoft. Han var verdt millioner av dollar. Microsoft var det eneste han eide. Han var ansatt i selskapet og mottatt lager alternativer. Han kom til meg bekymret om selskapet og spurte meg om hva de skal gjøre. Jeg foreslo at han selge noen av lager og kjøpe fast eiendom. Han var redd for å endre hester og betale skatt bekymret for ham. Han besluttet å holde fast med Microsoft. To måneder senere Microsoft mistet en rettssak og aksjekurs krasjet. Han nå forteller meg "Når det går tilbake jeg kan spre." Hvor mye vil du satse på ham gjøre noe? "Etter at hesten er ute av låven, det er for sent å lukke gate."


Jeg har møtt en mann som eide en leilighet bygningen i den verste delen av San Bernardino. I 1991 ble han tilbudt $ 600 000 for hans bygningen, men han nektet det på grunn av sin bekymring for salgsgevinster skatt som han vil måtte betale. Over de neste 8 årene gikk San Bernardino økonomien ned åsen sammen med eiendomsmegling priser. Hans bygningen ble så vandalisert at det var til slutt bordet. Han solgte bygningen til en person som trodde han kunne reparere bygningen. Han kunne ikke og vår mann utelukket og tok bygningen tilbake. Igjen solgt han bygningen, for $280,000 denne gangen.


Denne andre kjøperen kunne ikke også gjøre det arbeid og i dag andre kjøperen sluttet å gjøre betalinger. Han er også tenkt å gi bygningen tilbake. Vår mann har hatt lavere kontant tilbud, men han holder prøver å komme så nært som han kan for å at gamle $ 600 000-prisen. Derfor holder han selger og finansiering egenskapen for å få en bedre pris. Han har ikke lært at noen ganger er det bedre å ta pengene og løpe.


Aldri satse gården på en sikker på at ting. Eneste sure er død og avgifter. Husk også at banken ikke er kommer til å være fint om du komme i trøbbel. Alltid har nok kontanter reserver, og holde dine utgifter, slik at du alltid kan ha penger til mat, forsikring, gass, osv., og lite hus-betaling. Regnskapsførere kan gi god Skatterådgivning, men det kan ikke være god business råd. Så aldri gjøre en BUSINESS AVGJØRELSEN basert på avgifter.

No comments:

Post a Comment