Wednesday, January 18, 2012

Hjem egenkapital lån � med en omvendt boliglån, hjemmet betaler deg!

Hjem egenkapital lån har blitt ganske populær i de siste fem årene, og amerikanerne har utnyttet i egenkapitalen i sine hjem i postnumrene. Årsakene varierer, selv om oppussing og gjeld og gjeld konsolidering er de vanligste årsakene til låne mot et hjem egenkapital.


De siste femten årene eller så, en ny vri har kommet i Hjem egenkapital markedet –-omvendt boliglån. Som en tradisjonell hjemme egenkapital lån eller linje av kreditt kan en omvendt boliglån du låne mot egenkapitalen i ditt hjem. I motsetning til de andre alternativene trenger du ikke å foreta innbetalinger for å kunne betale den tilbake. Tilbakebetaling skjer når du dør, når du flytter, eller når du selger huset. Du må være minst 62 år for å kvalifisere deg, men i motsetning til andre lån, har du ikke ha noen appreciable inntekt for å få en omvendt boliglån.


Det finnes en rekke fordelene med en omvendt boliglån over tradisjonelle hjemme egenkapital lån:


# Et valg for å motta penger fra lånet inkluderer en månedlige utbetaling, selv om du kan også velge å motta en rund sum eller en kreditt-linje. Månedlige utbetalingen ville effektivt gir deg en vanlig "inntekt" i resten av tiden din i hjemmet.



# Lånet er ikke på grunn av før du flytter, selge Hjem eller dø. Det er ingen tilbakebetaling tidsplan, som med vanlige avbetaling lån. Samtidig med din død eller når du selger huset skal lånet betales tilbake med renter.



# Beløpet du har å betale tilbake kan ikke overskride verdien av ditt hjem. Med denne funksjonen, er du beskyttet bør din hjem nedgang i verdi. Utlåner kan ikke tvinge deg til å betale mer enn verdien av hjemmet.



Grunnet aldersgrensene på omvendt boliglån er de ikke for alle. Men hvis du er kvalifisert, kan det gi en utmerket mulighet til å ha en inntekt under avgang-år.

No comments:

Post a Comment