Monday, January 2, 2012

Ti måter å spare en bunt neste Lease

Ifølge utstyr Leasing Association (“ ELA ”), amerikanske bedrifter lease hver ting fra bærbare datamaskiner til kommersielle fly, reoler opp mer enn 200 milliarder kroner i utstyr leies ut hvert år. Selv om fire av fem amerikanske selskaper bruke leasing for å anskaffe utstyr, mange don ’ t vet moduler og outs av leasing godt nok for å forhandle frem en god avtale. Ved å fokusere på noen viktige aspekter av leieavtalen transaksjonen, kan du lagre en bunt på neste lease og eliminerer potensielle aggravation.

1. Velg høyre Leasing Partner

Utgangspunktet for å spare penger på lease er å velge riktig leasing selskap. Den største besparelser på dette området kommer fra sparer tid og dodging substandard leieavtalen transaksjoner. Det galt utleier valget kan føre til en langsom godkjenning, manglende evne til utleier å levere, skjulte avgifter, en dårlig utformet leieavtalen transaksjonen eller verste. Gi dette aspektet for å oppnå en leieavtale høyeste prioritet. Hvis du vil spare en bunt på neste lease, må du gjøre leksene dine i pre-qualifying budgivning leasing selskaper. Se etter lessors med: 1) erfaring og kunnskap; 2) godt omdømme; 3) mulighet til å utføre; 4) nyttig forretningskontakter; og 6) en relasjon tilnærming. Spør etter og få utleier finansiell informasjon, bakgrunnsinformasjon om sentrale ledere, en liste over nylig gjennomførte leieavtaler og kontakter på sentrale finansiering kilder for hver leasing-selskapet blir vurdert. Se gjennom denne informasjonen og følge opp med alle kontakter som er levert.

2. Velg riktig leieavtalen
Ved å skaffe høyre leieavtalen for utstyret du anskaffe kan du rake i store besparelser. Når du planlegger din leieavtalen finansiering, må du bestemme de øverste tre eller fire attributtene lease bør ha. Under denne prosessen, nøye vurdere betydningen av: leieavtalen priser, lease fleksibilitet, balansen hensyn, utstyr obsolescence, forventet perioden for bruk av utstyr og firmaets kreditt status. Feil lease valg kan være kostbart.

Leieavtalen priser er markedet drevet, så få minst tre leieavtalen bud. Nøye vurdere bud ved å gjøre en komparativ analyse av nedsatte priser kontantstrømmer Innlemming alle forventede kostnader og avgifter. Kontroller at lease har gode alternativer for slutten av leieavtalen, en rimelig slutten av leieavtalen merke periode, muligheten til å flytte utstyr ved å varsle utleier, retten til å avslutte leieavtalen tidlig uten en tung belastning, og retten til å tilordne leieavtalen til en annen bruker under avtalt betingelser. Se etter en ordning som vil dekke utstyr trenger for minst de neste seks til tolv månedene.

Store besparelser kan bli realisert ved å vite når du skal velge en leieavtale med et røverkjøp kjøp alternativ versus en fair market value-alternativet. Hvis du vet at du skal holde utstyr utover den første leieavtalen, er et røverkjøp kjøp alternativ vanligvis den mest kostnadseffektive alternativet. Hvis utstyret er utsatt for obsolescence eller om det er lite sannsynlig at du vil beholde utstyr på slutten av leieavtalen, kan du vurdere en leieavtale med fair market value, slutten av lease valg.

Vite din firmaet ’ s kreditt stående. Hvis ditt firma har vært i bransjen i mange år, er lønnsomt, har en god track record og har en sterk balanse, fortjener det stor leieavtalen priser og vilkår. Hvis ditt firma har en spotty kreditt post eller svak balanse, er utfordringen å få det beste avtalen mulig. Identifisere og tilbyr kreditt forbedringer som vil gjøre din transaksjon mer attraktivt. Gi god tid til å komme gjennom kreditt-gjennomgang og på grunn av diligence prosessen.

3. Be om Fair Market Value ‘ Caps ’

Hvis du bestemmer at en fair market value leieavtalen er veien å gå, kan du oppnå store besparelser ved å begrense denne verdien. Alternativer for utleie og kjøp av Fair market value på slutten av leieavtalen at leietaker å enten fortsette leasing utstyret eller å kjøpe utstyret på deretter fair market value. Disse verdiene er vanligvis sitert av utleier leieavtalen slutten basert på ettermarkedet data, men de fleste leieavtaler tillate leietaker å få en vurdering fra en kvalifisert utstyr appraiser. Å realisere betydelige besparelser, og for å eliminere ubehagelige overraskelser forespørsel fair market value alternativer som er “ avkortet ” (har øvre grensene). Vokt dere, men. Lessors mai insistere på fair market value ‘ gulv ’ (nedre grenser) når de godtar å ‘ hetter ’. Tilgjengeligheten av en fair market value-cap vil avhenge størrelsen på transaksjonen (ikke kan være tilgjengelig på små transaksjoner), konkurranse mellom lessors og kreditt-status av fast.

4. Hold slutten av leieavtalen varsel og fornyelse perioder kort

For å unngå hefty utilsiktede leasing avgifter, kan du søke varsel og automatisk forlengelse av periodene som er korte. Hovedformålet med slutten av leieavtalen varsel-perioden er å tillate leasing selskap tilstrekkelig tid til å distribuere utstyret på nytt hvis du velger å levere utstyret tilbake. Den sekundære formålet er å varsle utleier av planen å enten fortsette leasing utstyret eller kjøpe programmet. Perioden varsel vanligvis varierer fra én til seks måneder, med tre måneder som vanlig. Hvis du bryter varsel-perioden, spark leieavtalen into en ofte ugunstige automatisk fornyelse periode, vanligvis én til seks måneder. Hvis utleier er villige til å forhandle om denne bestemmelsen, kan du spare penger ved å sørge for varsel-kravet er oppfylt innenfor tillatt tid.

5. Slash Interim leie

Du kan kutte leieavtalen kostnadene betydelig ved å begrense midlertidige leie. Midlertidige leie er leie du betaler for daglig bruk av utstyr mellom utstyr aksept og leieavtalen startdatoer. Begrunnelsen for midlertidige leie er at du har bruken av utstyret og utleier er forpliktet til å betale leverandøren utstyr i denne perioden. Begrunnelsen er ikke urimelig, ballong midlertidige leie leieavtalen priser ved å utvide vilkårlig varigheten av leieavtalen (riktignok ved bare dager). Den beste fremgangsmåten er å planlegge levering av utstyr og aksept mot slutten av måneden. De fleste leieavtalen vilkårene offisielt i gang den første dagen i måneden etter utstyr aksept. En annen strategi er å forhandle frem en avkortet periode på slutten av leieavtalen slik at midlertidige perioden og avkortede perioden totale én måned av den siterte lease sikt. En siste strategi er å be om en grense på leie midlertidig (kanskje ti eller femten dager) uavhengig av utstyr aksept.

6. Administrere utstyr returnerer

Lagre en bunt på lease ved å administrere utstyret ’ s tilbake. Selv om du ikke kan forutse returnere utstyret til leasing-selskapet på slutten av leieavtalen, kan det bli dyrt hvis du gjør. Når det returneres utstyr, de fleste lessors bryr seg om, og vil holde fast ansvarlig for utstyret ’ s-betingelse. Utstyr skal være riktig vedlikeholdt og returnerte i god stand. Sørg for at du forstår tilbake tilbudet av leieavtalen, og at du har god intern kontroller å overholde disse kravene. Hvis leieavtalen inneholder en ‘ alle eller ingen ’ tilbake bestemmelsen, en strategi er å dele opp leieavtalen i flere mindre leieavtalen tidsplaner på grensesnittkonfigurasjon. Plasser utstyr er du mest sannsynlig å holde på de samme tidsplanene. Forsøk å forhandle rett til å gå tilbake opp til 20% av utstyr (basert på opprinnelig verdi) på slutten av leieavtalen, så lenge du samtykker i å fornye leien eller kjøpe balansen av utstyret. Spore og lagre alle utstyr tilbehør og dokumentasjon.

7. Match leieavtalen med prosjekterte utstyr-bruk

Varigheten av leieavtalen skal samsvare med forventede bruken av utstyret så nært som mulig til å spare penger. Hvis uttrykket er for kort, kan kontanter outlays for utstyret overskride forventede utstyr-fordeler over sikt. Hvis leieavtalen er for lang, kan du miste fleksibilitet i oppgradering til nyere mer ønskelig utstyr. Til tross for dine preferanser, kan begrepet tillatt av leasing-selskapet avhenge deres oppfatning av kredittrisiko og forventet økonomisk levetid av utstyret. Noen ikke samsvar mellom dine preferanser og utleier ’ s kan administreres ved å skaffe gunstig slutten av lease-valg.

8. Identifisere og forstå alle potensielle avgifter

Leasing forslag varierer i ressurstyper og -mengder gebyrer og kostnader for straff. Gebyrer og kostnader for vanlige inkluderer: forpliktelse avgift; ikke bruk gebyrer eller anlegget avgift; per tidsplan dokumentasjonen kostnader; advokatutgifter; UCC finansiering setninger; straffen kostnader for sen betaling for utleie; og tidlig leieavtalen hevningsgebyrer. Disse er bare noen av mulig gebyrer og kostnader. Du kan lagre en bunt ved å gå nøye gjennom hver leieavtalen forslaget og leasingavtale for å identifisere og sammenligne trolig kostnader. Hvis gebyrer eller avgifter er betydelig og sannsynlig, bør de bli innarbeidet i priser analysen. Der det er mulig, spesielt hvor ett forslag inneholder avgifter/gebyrer utelukket fra andre forslagene, kan du prøve å forhandle frem disse avgifter/gebyrer.

9. Tilby kreditt forbedring for å redusere Lease priser

I noen tilfeller kan du trimme leieavtalen vesentlig priser ved å tilby kreditt forbedringer for å forbedre din firmaet ’ s kreditt profil. Forbedringer kan inkludere: forkortelse leieavtalen, kontanter eller andre aktiva som ekstra sikkerhetsstillelse, personlige eller bedriftens garantier, rentals forskuddsbetaling og sikkerhet innskudd. Siden de fleste kreditt forbedringer involverer å gi opp noe av verdi, kan du gjøre en kost/nytte-analyse for å finne ut om netto fordelen er i din favør. Hvis ditt firma har aktiva som ikke jobber for det hvorfor ikke sette dem til å arbeide i leasing ordningen. Verdien av kreditt forbedringer kan avvike fra utleier til utleier, så identifisere og Diskuter mulige forsterkninger på forhånd. Prøver å vurdere om din firmaet ’ s kreditt vil forbedre betydelig ved kreditt forbedringer og få lessors ’ priser med og uten kreditt-forbedringer.

10. Be om flere End-av-lease valg

Hvis leieavtalen inneholder en nominell kjøpet, er det liten behov for ekstra fleksibilitet i slutten av leieavtalen. Ellers kan fleksible slutten av leieavtalen alternativer spare en bunt av hindrer deg i å pådra seg ekstra utgifter. En av de mest kostnadseffektive alternativene er muligheten til å returnere utstyret på slutten av leieavtalen. Hvis du ikke lenger trenger utstyret, hvorfor medføre tilleggskostnader? I tillegg bør ha muligheten til å kjøpe utstyr på en rettferdig eller redusert pris og rett til å fortsette leasing utstyret på en rettferdig eller redusert leie. Som drøftet, bruk av caps i fair market value kjøp eller rental alternativer kan sterkt redusere potensielle kostnadene på slutten av leieavtalen.

Konklusjon

Lagre en bunt på neste lease er enkelt Hvis du vet hvor du skal lete. Ved å fokusere på noen viktige områder, kan du vri stor sparing av lease. Husk å angi dine prioriteter evaluere leieavtalen forslag og velger den riktige leasing partneren. Også, mens front-end leieavtalen priser er vanligvis et høy prioritet, vurdere hver leieavtalen nøye med å snuse ut skjulte gebyrer og kostnader. Don ’ t være beskjedne om forhandling poeng i leieavtalen som har potensial til å spare deg for en pakke.

No comments:

Post a Comment