Sunday, January 1, 2012

Kreditt forbedringer: Sju Tips For å forbedre virksomheten kredittransaksjoner

Hva er veier som er tilgjengelig for bedrifter med svak kreditt profiler eller til selskaper å forfølge kredittransaksjoner som oppfattes som risikabelt av kreditt-leverandører? Mange selskaper bruker for kreditt på banker, Finansieringsselskaper eller utstyr leasing firmaer og er rutinemessig avvist på grunn av høye grad av oppfattet kredittrisiko. Når du nærmer deg en kreditt leverandør, er det nyttig å forstå hva som kan gjøres for å redusere risikoen for en kredittransaksjon i øynene av leverandøren. Aldri godta en kreditt avvisning uten vurderer kreditt forbedringer. Her er noen tips om kreditt forbedring for å veilede deg i nærmer seg kreditt-prosessen:


1. Kreditt forbedringene er modifikasjoner til kreditt transaksjoner som bedre risiko-belønning-forholdet for kreditt leverandører. Forbedringer kan være ekte eller bare oppfattet av den mottakende parten. Også, de kan være konkrete ting som eiendomsmegling og utstyr, eller de kan være immaterielle eiendeler som fremtidige rettigheter eller alternativer.


2. Bruk kreditt forbedringer å styrke kredittransaksjoner og forbedre priser eller vilkårene. De kan brukes til å lokke Kredit-leverandører til å godkjenne kredittransaksjoner som ellers ville vært uakseptabelt grunn av oppfattet risiko. De kan også oppfordre Kredit-leverandører til å gjøre transaksjonen godkjenninger raskere.


3. Kreditt forbedringer vanligvis faller innenfor en av disse generelle kategorier: forbedring i kredittperioder opphavsmenn kreditt leverandør; ekstra sikkerhet; garantier, forsikring eller tredjeparts forsikringer; økte priser, kompensasjon eller opp gevinst potensielle; eller tildeling av bestemte rettigheter eller alternativer.


4. Noen bestemte forbedringer inkluderer: gi en sikkerhet interesse for ekstra utstyr, eiendomsmegling, inventar, kontoer fordringer, intellektuelle eiendomsrettigheter eller andre aktiva for selskapet; pledging kontanter; pledging verdipapirer; tredjeparts garantier; kausjonist obligasjoner; bokstaver med kreditt; pledging kontanter verdi av forsikring; økning i transaksjonshastighet; ekstra avgifter eller andre transaksjonen kompensasjon; forkorte varigheten av visse transaksjoner; gi første nektet rettigheter på fremtidige transaksjoner; permitting samtale alternativer; henter re-marketing garantier eller avtaler.


5. Når du vurderer å bruke kreditt forbedringer for å forbedre dine transaksjoner, kan du bruke disse retningslinjene: Prøv å få en rettferdig og objektiv vurdering av kreditt-profilen din og iboende transaksjonen risiko fra en kunnskapsrik kreditt person; ta beholdning av mulig kreditt-forbedringer som kan gi din bedrift; vurdere kostnadene for mulige forsterkninger å bestemme om de vil være verdt; Hvis det er tid og mulighet for en ny sjanse til å presentere transaksjonen til leverandøren av kreditt, presentere det først uten kreditt-forbedring eller med den minste ekstrautstyret du tror akseptabelt; kreditt forbedringer er tilgjengelig for ditt firma, kan du bestemme hvilke som vil være effektiv og graden av forbedring som er nødvendig for å oppnå målene dine.


6. Det hjelper for å utvikle en strategi for kreditt-forbedring i planleggingen scenen av transaksjonen. Start ved å forstå transaksjonens kreditt styrker og svakheter. Bestemme hvilke forbedringer som er tilgjengelige for din firmaet vil bidra til å styrke risikoprofil for transaksjonen. Prøv å vurdere kreditt leverandør følsomhet for ulike typer og grader av kreditt forsterkning. Senere, hvis kreditt leverandør skrur ned transaksjonen eller foreslår uakseptabelt vilkårene, spør leverandøren til å foreslå forbedringer som vil gjøre en forskjell i beslutningen. Det kan hende du kan forhandle videre, når du har denne informasjonen.


7. Alle kreditt forbedringer har en kostnad. I mange tilfeller er kostnaden den anledning prisen for ikke å ha forbedring for kreditt som er tilgjengelig for fremtidig bruk. Før tilbyr eller gi en kreditt utvidelse, kan du gjøre en grundig kost-nytte-analyse for å sikre at den potensielle fordelen er verdt prisen til ditt firma.


Selv om det ikke er alltid mulig å forbedre en kreditt til tilfredsstillelse av kreditt-leverandører, bør du forstår verdien av kreditt forbedringer og vite når de kan være nyttig. Ved nøye vurderer potensielle kreditt-forbedringer, kan du ofte forbedre priser og vilkår for firmaets kredittransaksjoner. Hvis firmaet ditt har en svak kreditt-profil, bruk av en kreditt utvidelse kan gjøre forskjellen mellom å skaffe finansiering eller blir avvist.

No comments:

Post a Comment