Sunday, January 22, 2012

Kreditt rapport � hvordan du kan forbedre din kreditt scorer

En av de store mysteriene i livet er hvordan de tre store kreditt byråer (Experian, Equifax og Trans Union) Resultat kreditt.


De har alle hemmelige statistikkformlene for å bestemme kreditten din poengsum, men de er villige til å utlevere nøyaktig hva, akkurat, utgjør poengsummen din.


Dette kan gjøre det vanskelig for folk med problemet kreditt for å prøve å forbedre deres poengsum i håp om å få lån hjemme eller i bilen senere...


Mens den eksakte formelen er hemmelig, finnes det et par ting du kan gjøre som vil utvilsomt forbedre din poengsum:.Hvis du vil betale et hjem egenkapital linje av kreditt.


Disse lånene, slik at du kan låne mer enn én gang mot ditt hjem egenkapital, anses kassakreditt, akkurat som et kredittkort. Betale den ned eller betale den av; enten bør bidra poengsummen din.


Sjekk din kreditt-rapporten regelmessig; du er berettiget til en gratis kopi av kreditt-rapporten én gang i året. Ved å se over kreditt-rapporten, kan du kontrollere at gjeld du har betalt i tide, vises i rapporten, for eksempel studielån, eller auto lån som er betalt i sin helhet.


Du kan også kontrollere at grensene kreditten på kredittkortene dine er rapportert på riktig måte. Långivere ser på forholdet mellom gjeld til disponibel kreditt, og hvis rapporterte kredittgrensen er lav, kan det gjøre det vises som om du er nesten på kredittgrensen.


Se etter duplisert informasjon på kreditt-rapporten. Hvis ditt boliglån er blitt solgt til et annet firma, må du kontrollere at rapporten ikke Vis boliglån to ganger.Hold saldoer for kredittkort og andre roterende kontoer lav.


Du vil ikke bli sett på grunn av for mye penger for mange forskjellige långivere. Ikke har for mange åpne kundekontoer.


Ti Visa-kort, vil ikke hjelpe kredittvurdering. Prøv å holde maksimalt tre kassakreditt kontoer.Ved å kontrollere kreditt-rapporten regelmessig, og ved å eliminere uvanlig oppføringer, burde du være i stand til å øke din kreditt scorer.


Og med kreditt, hver lille bit bidrar til.

No comments:

Post a Comment