Tuesday, January 3, 2012

En ny Start For familien økonomi I 2005

Mens 40% til 50% av oss gjør Nyttårsdag oppløsninger på 1 januar – et ritual som har eksistert siden gammel tid – ca 60 til 80% av oss har allerede brutt dem i slutten av februar, ifølge forskere.


Det er fortsatt ikke for sent, men for å tilbakestille banen på familiens økonomi eksperter oppmerksom.


1. Lag et budsjett
Hvis du ikke allerede har gjort det, oppretter du et realistisk budsjett.


Ca. 85% av inntekten bør være satt til side for nødvendigheter som boliger, mat, helsetjenester og klær, ifølge eksperter på VISA USA.


Dette forlater 15% for underholdning – og noe mange forbrukere helt forsømmelse: besparelser.


2. Skille "Behov" fra "Ønsker"
Kontroller at du har en klar forståelse av hva du trenger i livet kontra hva du vil i livet.


Du må betale for antibiotika når legen diagnostiserer en åndedretts infeksjon. Du trenger ikke å kjøpe den nyeste filmen utgitt på DVD å hjelpe til med utvinning.


Du må betale husleie eller boliglån. Du trenger ikke å kjøpe vakre aksent-puter som lokker deg fra boutique interiørdesign.


Alltid skille behovene fra ønsker – spesielt hvis pengene er stramt.


3. Overvåke kostnadene
Hvis du vil se hva du virkelig tilbringe hver måned, holde en løpende logg over alle kjøp – uansett hvor lite — for en hel måned. Dette vil gi deg en visuell fremstilling av hvor pengene tar veien når du setter inn din lønnsslipp.


Det kan hende at $3 kopp kaffe som starter hver dag legger opp til $90 per måned — en pocketbook pincher som kan be deg om å kjøpe en halvkilo kaffebønner på det lokale markedet og knuser dem selv. At $90 blossoms til $1,080 i besparelser på slutten av året.


4. Opprett en nødsituasjon fondet
Livet er full av overraskelser, både positive og negative. Hvis du tilfeldigvis mister jobben din eller lider av en sykdom som midlertidig sidelines du, vil du trenger cash reserver til å støtte deg under grov måneder.


-I de fleste tilfeller, forbrukere som befinner seg håndtere en økonomisk motgang, er uforberedt og ikke har lagret for uventede situasjoner, sier Diane Giarratano, direktør for utdanning for Novadebt, en US financial management service agency, med flere steder, som gir kreditt rådgiving, budsjettering og finansielle utdanning.


5. Utdanne deg selv
Når du har deltatt på videregående eller høyskole, du studerte historie, matematikk, språk og naturfag, men det var sannsynligvis ingen kurs i grunnleggende pengene ledelse.


Hvis du trenger hjelp med å møte en finansielle mål – det er å kjøpe en bolig eller redusere gjeld – dra nytte av samfunnets ressurser.


"Forbrukerne må gjerne kontakte en god kreditt-rådgiving byrået å hente gratis råd med hensyn til å etablere et budsjett eller for å lære hvordan man skal håndtere uventet vanskeligheter," sier Giarratano.


6. Ikke bli utsatt
Identitetstyveri er blitt en internasjonal epidemi, så vær ekstremt forsiktig når du gir ut ditt kredittkort eller personlig identifiserende informasjon. Overvåke ditt kredittkort regninger nøye for uautoriserte endringer, og umiddelbart rapporten mistenkelig aktivitet til the issuing company.


"Identitetstyveri er ofte en innsidejobb," advarer Robert L. Siciliano, en ekspert på personlig sikkerhet med Boston, Massachusetts-baserte SafetyMinute seminarer og forfatter av "The Safety Minute."


"Lavere nivå help desk arbeidere og frontline call center ansatte har ofte tilgang til alle våre personlige opplysninger i sine databaser," sier han. "Hva gjør du Hvis du vil beskytte deg selv? Hvis du ikke betaler oppmerksomhet, kan det være et offer for."


Og når en katastrofen streik, for eksempel siste morderen tsunamis i Sør-Asia og Øst-Afrika, være skeptisk av scammers fra falske veldedighetsorganisasjoner før nå for din checkbook. Dessverre, det vil alltid være samvittighetsløs enkeltpersoner som gripe slike muligheter til å tjene på andres ulykke.


"Unngå å bruke kredittkortet ditt for å gjøre bidrag," råder James Walsh, forfatter av "du kan ikke lure en ærlig mann: hvordan Ponzi ordninger og pyramide Frauds Work…and hvorfor de er mer vanlig enn noen gang."


"Selv om dette kan være en praktisk måte å fortsette, mange crooks er ute etter kredittkortnumre," sier Walsh. "De vil presse sterkt for umiddelbar støtte. Ikke rush."


I stedet starter oppringingen, og velg en hederlig veldedighet.


"Går med anerkjente navn," Walsh sier. "Ingen organisasjon er perfekt; selv best-meaning gruppene sporadisk misallocate penger eller falle offer for fornærmende ansatte. Men større veldedige grupper – som Røde Kors, United Way og katolske velferdsorganisasjoner, har mekanismer på plass for å overvåke deres folk og ytelse. "


Veldedige bidrag er fra på skatten, så holder god oversikt over alle donasjoner – inkludert små pengegaver.


---------
Fox Symes hjelper alle Australians oppdage sannheten om sin gjeld og hvordan de kan raskt redusere dem. Det finnes metoder tilgjengelig for Australias offentlige, og du kan finne ut hvordan du kan bruke disse til å hjelpe deg med å redusere gjeld med en gratis telefon konsultasjon fra Fox Symes. Gå til http://www.foxsymes.com.au eller kontakte dem direkte på 1300 361 204.

No comments:

Post a Comment