Thursday, January 19, 2012

Hjem egenkapital lån � Beware av avgrensningsbrønner svindel

En ny rapport fra den uavhengige demoer-gruppen har avdekket hva kan ikke være en overraskelse for mange mennesker – korrupsjon er frodig i Hjem Taksering industrien. Bust i dot-com markedet noen fem år siden har forlatt vil være långivere med et overskudd av kontanter til å låne. Dette har ført til en enorm boom i både boliglån og hjem egenkapital lån utlån. Det er ikke en dårlig ting; en posten 69% av amerikanerne nå eier sine egne hjem. Å eie et hjem er enklere enn noensinne; i 2004 var gjennomsnittlig ned betaling rekordlavt på bare tre prosent.


Så hvis alle er å kjøpe et hjem, og lån er lettere å få enn noensinne, hva er problemet? Problemet er at nesten 55% av takstmenn polled i undersøkelsen sa at de hadde vært presset av långivere å levere appraisals møtt et "mål" verdi. Takstmenn sa at unnlatelse av å møte "mål"-verdi resultert i deres ikke blir betalt, eller ikke leies på nytt. Siden de fleste takstmenn vil fortsette arbeidet, har de hatt en tendens til å møte mål-verdi, selv om det betyr at de har overvurdert verdien for egenskapen. Dette stasjoner prisene kunstig høyere og etterlater mange huseiere med boliglån som kan være verdt mer enn hjem de var ment å finansiere. Dette problemet blir akutte bør eieren trenger å selge Hjem, bare for å oppdage at det ikke er verdt så mye som han eller hun skylder på den.


Verste fall vil resultere fra dette ville være en burst i gjeldende eiendomsmegling "boble" og en landsomfattende kollaps i hjem verdier, fører til massiv foreclosures. Dette sannsynligvis ikke vil skje, men det er flere ting som potensielle låntakere kan gjøre for å unngå å bli fanget i Taksering felle:


# * Bli utdannet om vurdering og utlån-prosessen. Jo mer informert du er, jo mindre sannsynlig er det at å bli fanget i en lurendreier.



# * Vær oppmerksom på at refinansiering hjemmet er ikke en kur alle problemer. Det kan virke attraktivt å bruke egenkapitalen i hjemmet for slike bruksområder som gjeld konsolidering, men hvis resultatet av det er at du skylder mer på hjemme enn det er verdt, du sannsynligvis ikke har fått noe.



# * Være aktiv i avgrensnings prosessen. Snakk med appraiser, og anmode å se det ferdige vurdering, sammen med dataene som brukes til å opprette den. Appraisals, er delvis basert på salg av lignende egenskaper i ditt område. Sjekk dem ut selv og sammenligne Hjem du så med oppgitt Taksering-verdien.



# * Være fet. Spør din utlåner hvis de presse sine takstmenn å gi oppblåst verdier. Du får kanskje ikke et ærlig svar, men ta hensyn til hvordan de reagerer. Det kan hende du kan finne ut om de lyver.



Til slutt, hvis du tar ut et hjem egenkapital lån eller et boliglån for mer enn hjemme er verdt, du er den som lider. Som lett kan unngås hvis du bare betale mer oppmerksomhet til prosessen og opplyse deg om mulige fallgruver. Det siste du vil miste er ditt hjem.

No comments:

Post a Comment