Tuesday, January 17, 2012

Strukturert bosetningen � garantert inntekt For personer med funksjonshemninger

Inntil tjue år siden, alle som vant en sak som et resultat av et krav som involverer Arbeiderens kompensasjon, måtte wrongful død eller ulykken godta en rund sum betaling som deres kompensasjon. Betalingen vil være ment å bli investert med betalingsmottakeren leve av inntektene for så lenge deres gjenoppretting var forventet å ta.


I mange tilfeller denne typen Utligning fungerer fint, men i andre tilfeller resultatene er en katastrofe.Det er vanskelig for noen som har vært gjennom traumer av en ulykke eller en sykdom til å justere til en ny livsstil uten å måtte også bli ekspert i kunst økonomisk investering. Hvis du har vært aktive alle livet ditt, og du finne plutselig deg selv i rullestol og måtte håndtere eiendeler på flere hundre tusen dollar eller mer, kan du bli overveldet. Du kan leie noen til å håndtere investeringer for deg, så vel som mva-problemer, men hva om personen du leid var ikke pålitelig?


Hva om du leid en grådig slektning som tok alle pengene? Hva skjer hvis du leid noen inhabil? Disse problemene, og statistikk viser at personer som mottar store summer som kompensasjon for ulykke, skade eller wrongful død ofte bruke alle pengene sine i en kort periode, førte til Congressional handling i 1982 som endret føderal skatt koden å tillate for strukturert boplasser. En strukturert betalingsdato er bare en avtale mellom det ansvarlige parten og skadelidtes betalingene vil bli gjort over tid, i stedet for i et engangsbeløp.


De to partiene nå en avtale, partiet ansvarlig for betaling kjøp en annuitet, vanligvis gjennom et forsikringsselskap, og skadelidtes vil motta stabil inntekt over en periode på flere år eller enda en levetid.Betalingene er justert for inflasjon; summen av alle betalinger blir større enn hvis beløpet hadde blitt betalt som et engangsbeløp. Fordi betalingene er kjøpt opp foran som en annuitet, betaler betalende partiet faktisk mindre enn summen av betalinger, også.


Resultatet er vanligvis en vinn-vinn-situasjon, med skadelidtes mottar en jevn strøm av inntekter over så lenge en periode av tid etter behov, mens betalende partiet ikke trenger å bekymre deg for å gjøre månedlig og årlig innbetaling. Mens en strukturert utligning ikke er ideelle betaling ordningen i alle situasjoner der en lang sikt skade utligning skjer, fungerer det bra i mange tilfeller der en rund sum utbetaling kan være uønsket.

No comments:

Post a Comment