Friday, January 6, 2012

Hjem egenkapital lån � ikke bare For Hjem reparasjoner, og skatt egenandel, også!

Takket være kombinasjonen av lav rente og skyrocketing egenskapsverdier er hjem egenkapital lån mer populær enn noensinne. Verdien av hjem egenkapital lån tatt av amerikanerne har fordoblet i de siste to årene, og markedet for dem viser ingen tegn til sakker. Å få et hjem egenkapital lån er vanligvis en ganske enkel prosess som involverer noen papirarbeid, a credit check og en Hjem avgrensningsbrønner, og hele prosessen kan ofte bli gjort i bare noen få uker. Långivere vil ofte låne opptil 80% av verdien av hjemmet egenkapital, og noen långivere vil selv låne opptil 125% av et hjem egenkapital.


Hjem egenkapital lån er ganske nyttig, og har flere fordeler i forhold til andre typer lån, for eksempel kredittkort lån eller mer tradisjonelle sikret lån. Den største fordelen er at renter på hjem egenkapital lån er skattemessig fradragsberettiget. Rente på hjem egenkapital lån er allerede ganske konkurransedyktig, men i tillegg til skattemessig fradrag gjør dem ganske vanskelig å slå. Men har du å bruke et hjem egenkapital lån til å forbedre ditt hjem for å kvalifisere for skattemessig fradrag?


Mange folk innser ikke at forbedringer på hjemme ikke er nødvendig for å kunne ta skattemessig fradrag. Mens oppussing er sannsynligvis den mest populære grunnen for å ta ut et hjem egenkapital lån, bruk mange folk seg for et av en rekke andre årsaker--kjøper en båt eller RV, tar en Drømmeferie, eller selv bare bruker penger til å gjeld konsolidering. Den relativt beskjeden renten som er belastet for hjem egenkapital lån er langt mer fordelaktig enn 20% eller så ladet av mange kredittkortselskaper, som å gjøre gjeld konsolidering en ganske smart bruk for et hjem egenkapital lån.


Uansett hva grunnen til å ta ut et hjem egenkapital lån, være det oppussing eller ellers skattemessig fradrag gjør det en ganske god måte å låne penger.

No comments:

Post a Comment