Tuesday, January 31, 2012

Hvordan du kan få fra negativt skråstilt nyheter

Det kunne ikke har rømt på varsel hvordan aksjemarkedet har vært på en roller coaster ride de siste ukene. Indekser er nå handel til årlig lows uten reell grunn bortsett fra sensationalistic panikk som har ingen sannferdig foundation.


Alle som leter etter sunn fornuft vil ikke finne mye i aksjemarkedet-gyrations. I dagens media verda, er ubegrunnet frykt og negativt skråstilt meninger lei for publikum av naiv TV kommentatorer og over-reactive avis redaktører.


Når det utgis ett sett med regjeringen statistikk, bandwagon undergang og tungsinn selgerne hoppe på å tut sine vel utvalgt ordene og hay presto... Markedene gå ned.


En typisk kommentar vil bli "det neste halvåret selskapet resultatene blir dårlig fordi de siste tallene viser økonomien blir svakere." Hvordan kan de muligens vet hva selskapet resultater vil være i seks måneder tid?


Noen dager senere vil en haug med kontrollerende eksperter komme på TV og erklærer; "Økonomien er for sterk og renten er nødt til å stige bratt... så de neste seks månedene selskapet resultater vil være svak... Alle bør selge sine aksjer og komme seg ut av markedene ASAP." Hvordan kan de tenkes skjelne hva hendelser blir etablert i seks måneder tid?


Hva har skjedd med ærlige rapportering... at avslørte bare fakta?


De eneste som stå å streike kortsiktig gevinst i aksjemarkedene uncalled for nedtur, er de med milliarder av dollar i hekk fondet short posisjoner... Det er de som heve sine kopper rikelig og synge... Three cheers for negativt skråstilt økonomiske nyheter... rapportert av villede kommentar-taters.


Men langsiktig, svært få mennesker tjene penger ved å shorting aksjer.


Mennesker med sunn fornuft vil alltid gjøre intelligent tolkninger og på lang sikt kommer ut på toppen... Smart investor kjøper billig, selskaper som negativt skråstilt rapporter kan prøve å forvrenge.


De vet at et selskap med sterk, ærlig balanser, oppmerksom management, lyd produkter og serverer publikum med hva de ønsker, vil gjøre dem penger.


Gløgg investorer vil kjøpe når andre selger ut av frykt... I det lange løp, er det hvordan millionærer er gjort. La Wall Street Shamrock spille musikken for en stund og kanskje media fools vil danse i rytmisk uvitenhet... Men i det lange løp, klok investor vil høste belønningene.


De forstår enkel regel... Selge når prisene er høy, og kjøpe når de kommer.


Rolig drypp investere bringer rik avkastning. Å kjøpe noen aksjer, hver gang en godt forsket selskaper pris falters, vil bringe super returnerer til klok investor... Kremen vil alltid stige til overflaten.

No comments:

Post a Comment