Monday, January 16, 2012

Hjem egenkapital lån � a omvendt boliglån kan gi en behagelig pensjonisttilværelse!

Mens bare bestående av ca 1% av alle boliglån, har omvendt boliglån fått i popularitet de siste årene. Federally forsikret siden slutten av 1980-tallet, kan omvendt boliglån eiere av betalt av hjemmene til minst 62 år å låne mot egenkapitalen i sine hjem i form av et engangsbeløp, en linje av kreditt, eller i form av månedlige utbetalinger. Lånet er tilbakebetalt når eierne dø eller når hjem er solgt eller ikke lenger okkupert.


I de tidlige årene av sin eksistens, var omvendt boliglån ansett som et "siste utvei" skritt å unngå foreclosure, betale medisinsk utgifter eller holde hjemmet fra disrepair. Flere nylig, men pensjonister har vært å finne kreative måter å bruke egenkapitalen i sine hjem for å tillate deres avgang år å være morsommere.


Huge vekst av boligmarkedet under de siste fem årene har forlatt millioner av huseiere med store mengder egenkapitalen i sine hjem. Californians som kjøpte boliger på tidlig 1960-tallet til beskjedne priser er nå pensjonerer; mange av dem har hjem egenkapital i mid-six tallene. Med den slags egenkapital bruker huseiere deres egenkapital for å kjøpe campingvogner, båter, luksuriøse ferier og selv andre hjem. Strukturen til en omvendt boliglån gjør det mulig for noen huseiere å betale kontant for en fritidsbolig, mens du fortsetter å leve i sine primær bolig for så lenge de liker, eller er i stand. Når de dør, ville primær bolig bli solgt til å betale pack lånet, mens andre hjem ville bli en del av deres eiendom.


Dette har gitt en sjelden mulighet for mange par, som kjempet for å heve familier og betale boliglån under arbeider år, å nyte noen bekvemmeligheter i sin avgang år. Par som aldri kunne ha råd til å reise kan nå dukkert i sine hjem egenkapital og se Europa eller ta cruise som alltid eluded dem.


Mens dette kan virke som en vinn-vinn-situasjon for alle involverte, uttrykke de i utlån industrien forsiktighet. For folk flest, egenkapitalen i sine hjem er deres enkelt største aktiva, og låne mot det bør gjøres bare etter nøye overveielse. Hva om en lengre sykehuset opphold ble nødvendig? Hus ville og ha tilstrekkelige midler til å betale for det etter å kjøpe det andre hjemmet gjennom en omvendt boliglån? Hva om en mann eller kone ble incapacitated og kreves permanente boliger i en pleie hjemme? Dette er ting som må vurderes før du bruker hjem egenkapital for en houseboat eller RV, og de som vurderer slikt trekk bør vurdere å diskutere sine planer med en finansiell rådgiver.


Til tross for mulige ulemper synes bruk av omvendt boliglån til å finansiere en morsom og eventyrlystne avgang å bli voksing. Med rentesatser fortsatt nær all-time lows, vil trenden nesten helt sikkert fortsette i nær fremtid.

No comments:

Post a Comment