Friday, January 20, 2012

Eskimo Inuit kunst som investeringer

Mange mennesker samle inn Inuit kunst som investeringer. Inuit kunst vokser internasjonalt, men det har blitt foreslått at antall faktiske Inuit kunstnere faktisk avslår. Etableringen av Nunavut regjeringen som representerer Canadas tredje offisielle territorium, har resultert i mange nye ansettelsesmuligheter for Inuit, spesielt yngre. Utskjæring og hele prosessen med å bringe tilbake egnet stein fra fjernt steinbrudd til sine egne lokalsamfunn er hardt arbeid for Inuit kunst carvers. Mange unge Inuit foretrekker å forfølge mindre fysisk krevende karriere som vanlig ni til fem, ukedag bare regjeringen office yrker. Som regjeringskontorene vokser, så vil de lokale virksomheter til å støtte dem som opprette enda flere lokale arbeidsplasser for Inuit personer. Disse trendene er ikke bare påvirker Inuit menn, men også kvinner også. Som mer unge Inuit kvinner bevege seg mot en 'sørlige', det vil si, flere nordamerikanske livsstil, Inuit kunst tegning, blir veggen billedteppe og dukke gjør mindre attraktive ferdigheter å lære sammenlignet office eller selge i detalj ferdigheter.


Mange master Inuit kunst carvers er også ekspert jegere. De får se arktiske dyrene regelmessig resultere i gode fremstillinger i deres Inuit carvings og andre kunstverk. Mange unge Inuit foretrekker disse dager ikke å jakte siden nordlige samfunnet grocers har redusert behov for å jakte på mat. Nøyaktigheten av carvings av noen yngre, ikke-jakt Inuit kunstnere som et resultat kan påvirkes siden de ikke kanskje har kjennskap til arktiske dyr som eldre master carvers gjør.


Alle disse utviklingen kan føre til behovet for gode, høy kvalitet Inuit kunst overgå forsyning. Dette vil i sin tur føre til en fremtidig forståelse av verdi for god Inuit kunst. Selvfølgelig må hver brikke som kjennetegner tas i betraktning. De fleste kunst eksperter anbefaler imidlertid mot å kjøpe alle typer kunst rent for investering formål. Art bør være verdsatt for sine estetisk verdi. Hvis et bestemt kunstverk ikke øke i verdi som håpet, vil minst én fortsatt har et nydelig kunstverk til å se på. Hvis finner man et stykke av Inuit kunst som han eller hun virkelig liker og har råd til, og det skal kjøpes siden mulighet til eget at en av et slag stykke vil sannsynligvis ikke komme igjen.

No comments:

Post a Comment