Monday, January 30, 2012

Fordeler som er skreddersydd til behovene til kanadiere

Tradisjonelle fordeler pakker er i økende grad forsvinne fra kanadiske virksomhet landskapet. Forsiden av kanadiske arbeidsstokken skifter kontinuerlig, finner selskapene det nødvendig å ta opp disse SKIFT. Virkeligheten for mange arbeidsgivere er at det blir vanskeligere og vanskeligere å rekruttere arbeidstakere hvis de ikke er i stand til å tilby en attraktiv fordeler pakke. Det er ikke bare nok å tilby rimelige helseforsikring; Det må også være muligheten til å velge. I dag, velge mange kanadiere en 'kafésetting' fordeler-pakke som tilbyr dem frihet til å utforme en tilpasset fordeler plan.


Selv om fleksible fordeler, ofte referert til som "kafésetting", har vært rundt i mer enn 20 år, er de bare nå økende popularitet. Og arbeidsgiverorganisasjoner likt er tiltrukket fleksibilitet som de tilbyr. De tillater individer å velge fra en meny over fordelene det best passer deres behov. Ved å utforme en unik kombinasjon av helsevesenet dekning, er ansatte i stand til å gi seg med en følelse av sikkerhet og beskyttelse. Disse fordelene kan bli tilbudt av en arbeidsgiver i deres ansatt fordeler pakke, eller kan kjøpes via en privat helseforsikring leverandør i form av supplerende helse dekning.


Dette flytte bort fra stivhet av tradisjonelle fordeler pakkene kommer som ingen overraskelse når man vurderer rekke livsvilkår kanadiske i befolkningen. I økende grad har familie husholdninger begge samarbeidspartnere arbeider og dermed forårsaker en betydelig grad av overlapping i fordeler. Med fleksibel dekning, én partnerens tradisjonelle planen suppleres og eventuelle hull i familiens dekning fylles lett. Yngre kanadiere kan finne seg planleggingen av en familie og trenger å tenke på nødvendighet for visjon forsikring og/eller dental forsikring. Alternativt kan aldring enkeltpersoner måtte sikre en rekke tidligere unødvendige fordeler, for eksempel funksjonshemning forsikring.


Det er spådd at når baby boomers er klar til å pensjonere, vil det føre en massiv jobb knapphet. Arbeidsgivere kan senere, synes det er vanskelig for å konkurrere om potensielle ansatte. Kanskje vil det være arbeidsgiveren som kan sette pris på de økende behovene av kanadierne hvem blir årets.

No comments:

Post a Comment