Monday, January 23, 2012

Gjeld konsolidering med gratis offentlige tilskudd? En svindeltype å unngå

Du har noen gang sett en kommersiell eller en annonse som er lovende "gratis regjeringen bevilge penger?" I henhold til disse annonsene, regjeringen og andre organisasjoner gi bort nesten en halv billion dollar i året, og alt du trenger å gjøre er å bruke!


Annonsene gå på å oppgi at pengene kan brukes til noe, inkludert gjeld konsolidering, studielån, en yacht eller bare om noen fjollete ting som du kan forestille deg. Alt du trenger å gjøre er kaller deres gratisnummer, kjøpe sin bok eller melde deg på deres program og detaljer er snart på vei til deg.En halv en billion dollar er absolutt fristende, men organisasjoner egentlig bare gir penger bort for å spørre?


Ikke akkurat. Grants er absolutt tilgjengelig fra den føderale regjeringen og andre steder, men det er ikke som om penger er bare ga for de spør. Grants er vanligvis gitt av organisasjoner som er interessert i å oppnå bestemte mål.


Hvis du er interessert i å bringe vann til ørkenen, kan du finne en organisasjon som er interessert i globale vann distribusjonen for å hjelpe deg i din søken med et stipend.


Det er tvilsomt at du finner en organisasjon som er interessert i å hjelpe du betale regningen Mastercard eller finansiering din Drømmeferie hjemme i Sun Valley.


Noen av disse organisasjonene som annonserer gi informasjon som kjører svindel, og de er bare ute å ta pengene og løpe.


Andre er ganske legitime ved at de vil gi informasjon til deg for din avgift, men informasjonen de inneholder er lett tilgjengelig andre steder gratis hvis du er virkelig interessert i å bevilge penger, det er ingen grunn til å svare til annonser på TV lovende "gratis bevilge penger." Begrepet "gratis bevilge penger" er en heller merkelig begrep, allikevel, siden ordet "gi" betyr "skjenke" – det er en gave, og hvis det er en gave, så selvfølgelig det er gratis!


Du kan finne ut om tilskudd fra den føderale regjeringen ved å besøke den offisielle regjeringen gi nettsted – www.grants.gov. Hvis du er i tvil om en av disse organisasjonene, det aldri er vondt for å sjekke med din lokale Better Business Bureau.

No comments:

Post a Comment