Tuesday, January 24, 2012

Hjem egenkapital lån eller hjem egenkapital linje av kreditt � som er rett For deg?

Den vanligste typen hjemme egenkapital lån er begrepet lånet.


Dette lånet er satt for en fast mengde tid, hvor som helst fra fem til femten år. Slike lån er vanligvis gitt for opp til 80% av verdien av hjemmet, men enkelte långivere vil låne opptil 125% av hjemme verdi.Er denne typen lån som er rett for deg?


Begrepet lånet fungerer best for dem som trenger å låne et fast pengebeløp for et bestemt formål – betaler for et bryllup, et hjem ombygging prosjekt, en fast pedagogisk regning eller gjeld konsolidering. Dette vil gi låner en tidsplan for faste nedbetaling, der han eller hun må betale en mengde penger hver måned for en bestemt tidsperiode. Et stadig mer populært alternativ til hjemme egenkapital lån er en linje av kreditt.


Denne typen lån fungerer som et kredittkort, og har en løpende kassekreditt, som låner kan låne mot rektor mer enn én gang for lånet levetid. Den som låner er vanligvis gitt spesiell sjekker som han eller hun kan bruke til å skrive mot lånet beløp. Den som låner kan låne litt om gangen, eller låne alle av lånet beløp på en gang. I motsetning til begrepet lånet, renten på linjer med kreditt har en tendens til å være variabel.


Denne typen lån fungerer best for regelmessige utgifter – et komplisert remodeling prosjekt i flere faser eller en gjentakende pedagogisk regning som årlige undervisning. Hver type lån har sine fordeler og ulemper; du trenger bare å bestemme om du ønsker en fast rente og faste innbetalinger eller mer fleksibilitet i forhold til når og hvor du betaler.


Dine behov, vil bestemme hvilken type lån er best for deg. Uansett, under gjeldende føderal lov er renter på en andre boliglån fradragsberettiget fra skatt opp til $100.000.

No comments:

Post a Comment