Sunday, January 15, 2012

Strukturert bosettinger tilbudet fordeler sammenlignet med totale betalinger

En strukturert utligning, som tilbyr skade ofre utbetalinger via en langsiktig lån som kompensasjon for sine skader og medisinsk utgifter, tilbyr en rekke mulige fordeler i forhold til betaling i et engangsbeløp. Mens nåverdien betalingen er den tradisjonelle måten for ansvarlige parter til å betale ulykke krav, tilbyr structured settlement betalinger over span av en avtalte periode. Tidsrom kan omfatte fra flere år frem til resten av livet skadelidtes, avhengig av alvorlighetsgraden av ulykken, hvor mye penger involvert og avtalen som er nådd mellom de to partene.


Avhengig av de spesielle tilfeller av saken, kan strukturert boplasser ha mange fordeler i forhold til en rund sum betaling:


# De er skatt gratis. Takket være en 1982 endring i føderal skatt koden er betalinger på en strukturert utligningen uten statlig og føderal skatt. Betalende partiet midler oppgjør gjennom kjøp av en annuitet som tjener interesse for å finansiere fortsatte betalinger. Dette er ikke tilfelle med en rund sum betaling, som skadelidtes må investere seg. Noen interesse opptjent på disse investeringene er skattepliktig.


# De er potensielt tryggere. De fleste som kommer inn i en stor sum penger plutselig finner ut at de er ganske populær med lang mistet slektninger, samvittighetsløs purveyors av investering ordninger og god, gammeldags tyver. Ved å motta betalinger i betydelig mindre mengder, har beneficiaries av en strukturert bosetningen langt færre bekymringer om å ha andre dra nytte av dem, som kunne la dem både dårlig og uten tilstrekkelig medisinsk behandling.


# De er bare mindre problemer. Det er vanskelig nok å justere til endringer i livet ditt, hvis du er alvorlig skadet uten å måtte ta også nye ansvar investere og behandle en stor sum penger. Ikke bare må du investere pengene, men du må investere det klokt, vel vitende om at den må fortsette å finansiere din levende og/eller helsevesenet utgifter. Regelmessige betalinger til en strukturert bosetning, sammen med deres taxfree-status, forenkle daglige levende betraktelig.

No comments:

Post a Comment