Thursday, January 5, 2012

Topp 5 ting du må vite før søker om et boliglån

Du har tenkt å kjøpe ditt eget hjem for ganske lang tid, og nå er du klar til å satse. Du har blitt spare penger til en nedbetaling, og du vet forbereder neste trinn hvis du vil bruke for et boliglån.


Men hvor skal du starte?


Her er topp 5 ting du trenger å vite før du nærmer deg en av boliglån.


1. Forstå dine valg
Alle boliglån er ikke skapt likeverdig. Det finnes flere forskjellige typer, som varierer basert på renter og betalingsbetingelser.


For eksempel:


• Med en fast rente boliglån, din månedlige utbetalinger forbli den samme under hele lengden av boliglån. Det vil være ingen variasjoner i månedlige innbetalinger, uavhengig av endringer i renten og inflasjonen.


• Med en justerbar-rate boliglån, får du ofte en lavere innledende rente, men din månedlig avdragsbeløp kan stige og falle som Rente variere (innen bestemte bokstaver eller grenser).


• Med et tipsbobler eller tilbakestille boliglån, nok en gang kan du få tilbud en lav rente, men det er plass til i en begrenset periode. Etter at balansen av boliglån vil være på grunn av, eller du vil måtte refinance.


2. Bli en Rate Watcher
Tilstanden i økonomien påvirker renter, som ebb og flyter på jevnlig basis.


Din dagsavis spor disse priser, så holde deg oppdatert ved å se om prisene stiger, faller eller gjenstående stabil.


Det behooves du å bli så utdannede som mulig om hvordan disse priser vil påvirke ditt boliglån — og se hvis du vil utsette å bruke for en før priser slippe.


3. Få forhåndsgodkjent
Vurdere å få forhåndsgodkjent for et boliglån, sier Frank Nothaft, PhD, vice president og sjef økonom for Freddie Mac, stockholder-eid av-corporation fastsatt av Kongressen i 1970 til å opprette en kontinuerlig strøm av midler til boliglån långivere til støtte for homeownership og Leieboliger.


"En fordel av å være forhåndsgodkjent for et boliglån lån er at det gir potensielle homebuyer ekstra lønnsforhandlinger Utnytt når konkurrerer med andre potensielle kjøpere for en Hjem," sier han. "En Hjem selger kan være mer sannsynlig å godta et tilbud fra en forhåndsgodkjente låntaker – fordi selgeren vet kjøperen kan få et lån – enn fra en annen bud, som kan være akkurat det samme i finansielle kvalifikasjoner og tilbud, bortsett fra at han mangler Markets."


4. Vurdere å gjøre en høyere nedbetaling
Gjør en høyere ned betaling på et hjem vil redusere boliglån, men det er klart argumenter for og imot, ifølge Dr. Nothaft.


"Pro for å sette ned mer penger, er at du ofte kan få lavere kostnader finansiering," sier han. "High-nedbetaling lån – det vil si lav lån til verdi ratio – representerer mindre standard risiko til en utlåner, og er tryggere. Som kan oversette til en lavere rente, eller obviate behovet for boliglånet forsikring.


"The con", han fortsetter, "er at det kan resultere i låner å ha til å forsinke et hjem kjøp, fordi låner ikke har nok likvide midler til å gjøre en større nedbetaling. Lav-nedbetaling lån er spesielt viktig for første gang hjemme kjøpere som vanligvis ikke har den soliditet som gir finansiell å gjøre en stor nedbetaling."


5. Velg din utlåner nøye
Som i enhver bransje er det "dårlige epler" som ødelegger omdømmet til respektabelt teknikere. I pant virksomheten, disse folkene er kjent som "rov långivere" – enkeltpersoner som dra nytte av sårbare forbrukere. De som er mest utsatt for å bli ofre inkluderer dårlig informert, eldreomsorg, kvinner, minoriteter, lav inntekt kjøpere og forbrukere med dårlig kreditt.


Hvis du vil unngå å bli "tære", velger du en utlåner med solid legitimasjonsbeskrivelser. Du kan sikre en henvisning fra banken eller credit union, eiendomsmegler, bolig regjeringskontor, eller venner og slektninger som har lykkes kjøpt hjem.


Aldri stole på en finansberegning tilbud som kommer via e-post, som sannsynligvis stammer fra fra en spammer.


----


Boliglån Relief spesialiserer seg på å hjelpe australske familier med kreditt ved å gjøre sine månedlige repayments mer håndterlig og redusere sine samlede gjeld og totalt interesse betalt for sine boliglån levetid. Boliglån Relief er en finansberegning refinance leverandør at den del av Australia's største gjeld lettelse ™ organisasjon. Besøk boliglån lettelse på Internett på http://www.mortgagerelief.com.au eller kontakte dem direkte på 1300 789 014.

No comments:

Post a Comment