Wednesday, February 1, 2012

8 Penny Stocks Å unngå

Det er mange gode penny stock investeringer tilgjengelig, som kan gjøre en liten mengde hovedstaden til en liten formue svært raskt. Imidlertid for å oppdage disse trenger du å vite hva du skal se etter og hva man skal unngå. Når du søker etter at én store utbetalingen, styre klar av eksemplene nedenfor.


Telefon-selger - alle som prøver å selge deg investeringer over telefonen bør vurderes en fiende. De har høyt trykk salg taktikk og effektive, believable argumenter. Men gjør de ikke du noe favoriserer, uansett hvor godt de gjør en investering høres.


De opererer i deres beste interesse å dumpe over-the-counter lager på deg, og pengene du betaler i går inn i egne lommer, eller lommer av deres selskapet.


Det har aldri vært et behov for gode selskaper som er going places for å ty til disse type taktikk, men det har alltid vært et behov for dårlig, synkende eller lyssky selskaper til å gjøre dette. Hvis du velger å ignorere denne råd fortjener du hva skjer med investeringen.
Du kan også kjøre inn i problemer prøver å finne en kjøper til aksjene når du bestemmer deg det er på tide å selge.


Svært lavt volum-aksjer - uten mye handel aktivitet det blir stadig vanskeligere å kjøpe eller selge for prisene du ønsker. I tillegg blir det nesten umulig å få en forståelse av hvor aksjekurs er overskriften eller beregne rettferdig verdivurderinger for selskapets aksjekurs.


Ikke bare det, men selskaper underlagt lav trading volum vanligvis ikke har mye positiv interesse.


Hot Tips Stock - det er faktisk profesjonell arrangører som gjør en svært god levende genererer og pleie rykter om noen penny stock som er garantert å gå gjennom taket. Hele konseptet hengsler på ryktene blir spredt fra person til person på kontoret, på telefonen eller på sosiale arenaer.


Markedsføringskode ploys kan være svært kostbare for investorer som Engasjer seg uten spesielle kunnskap om selskapet eller handlinger av arrangøren. I de fleste tilfeller Hvis en aksje virkelig er går gjennom taket vil ikke du høre et ord om det, fordi en Velg få enkeltpersoner blir svært innstilt på å holde informasjonen til seg selv.


Garantert ytelse - hvis et lager er garantert å gå opp, vil det nesten alltid gå ned. Ingenting er helt sikkert, spesielt på aksjemarkedet. Når noen garanterer visse ytelse ut av en aksje, de kan være en promoter, naiv investor, selvtillit visning megler, eller har hørt garanti fra en annen kilde. I alle fall ikke tro på dem. Sjekk i stedet i selskapet selv, og hvis du føler at det er en god investering, vil du kanskje fortsette.


Synker skip - når en aksje har falt mye du kanskje tror at, "det ikke kan gå noe lavere", eller at det er "en god handel." Spesielt med penny stocks trenger du for å unngå denne typen tenkning fordi mange synker skip ikke noensinne etterpå, og de kan gå lavere, og de ikke er gode gode kjøp bare fordi de koster mindre enn før.


Kommisjonen gratis - hvis du er interessert i å få lager kommisjon du kanskje tror du spare penger, men det betyr vanligvis at du kjøper over telleren lager direkte fra en promoter eller selskapet.
Uansett, de tar sine egne usynlig provisjon fra deg, enten ved å selge deg for et vilkårlig beløp som er urettferdig høy, eller selge deg for den ber prisen i stedet for bud pris basert på sine egne dagens verdivurderinger.


Internasjonale Penny Stock - vi snakker ikke om levende i USA og styringsaggregater klar av kanadiske lager, eller omvendt. Vi snakker om penny stock problemer fra Afrika, Australia, europeiske, russiske eller søramerikanske penny stock markeder. Først av alt, du kan ikke altfor imponert med nivå av ærlighet for beskyttelse og utveksling av investor i noen av disse områdene, og du absolutt ikke altfor imponert med megler avgifter kan du pådrar deg når du prøver å kjøpe internasjonalt.
Dessuten, hvis du ikke finner god penny stock investeringer i Nord-Amerika, du vil ikke kunne finne dem noe annet sted heller.


Garanterer og rettigheter - disse er ikke teknisk aksjer, men i stedet er avledede investeringer basert på en underliggende selskapets aksjer. Men de ser ofte ut som penny stocks fordi de noen ganger få oppført i lager sider, og ofte handel for pennies.
Det er usannsynlig at du ved et uhell vil kjøpe derivater, men sørg for at du vet hva du prøver å kjøpe ved å forstå vilkår for oppføringen av papiret du leser, eller bekrefte din bestilling med din megler.


For å få gratis informasjon om å investere i penny gå aksjer http://www.pennystocks.com de tilbyr informasjon om definisjonen av penny stocks, komme i gang, fordeler, risikoer og hvordan finne en god penny stock.

No comments:

Post a Comment