Saturday, December 31, 2011

Skjulte Bank lån kostnader som ville gjøre en Pick-pocket misunnelig

Det kan være mer til banken business lån enn å gjøre interesse og rektor utbetalinger. Bedriften kan få en stor pris på sin nye linje av kreditt eller term lån, men du kan gråte på vei hjem, når du oppdager skjulte gebyrer og kostnader.


Selv erfarne låntakere kan bli tatt av vakt. Låneopptak kostnader kan bli styrket av tusenvis av dollar og effektiv rente på lån økte med mange basis punkter som et resultat av disse skjulte kostnader.


Her er noen av avgifter og kostnader som kan øke bedriftens kostnader på banklån:


Forpliktelse avgifter


Mange banker lade forpliktelse avgifter av ½ % - 1% eller mer til å utstede en forpliktelse til å låne penger. Gebyret er beregnet på tilgjengelige kreditbeløpet. Forpliktelse avgifter øke betraktelig effektiv rente på utestående lån.


Disse avgiftene kan bli forhandlet. Hvis firmaet ditt har en sterk kreditt-profil eller konkurransen mellom bankene i ditt område er hard, be om en lavere forpliktelse avgift eller be om å få det fravikes.


Ikke bruk avgifter


Disse avgiftene kan bli belastet i stedet for eller i tillegg til satsing avgifter. Ikke bruk avgifter variere vanligvis fra ¼ % til ½ % av ubrukte kreditt-anlegget. Selv om disse avgiftene er mindre tunge enn forpliktelse avgifter, øker de også effektive låne hastigheten.


Det kan hende at du kunne få ikke-bruk gebyret redusert eller fravikes Hvis ditt firma har en sterk kreditt-profil eller hvis banktjenester miljøet er meget konkurransedyktig, som med en forpliktelse avgift.


Restrukturering avgifter


Når din firmaet har grunn til å omstrukturere en eksisterende lån, kan du forvente banken og restrukturering betalt for privilegiet. For eksempel hvis firmaet ditt har grunn til å konvertere et kortsiktig lån til en langsiktig, vil det sannsynligvis bli belastet for denne omstrukturere.


Disse avgiftene kan variere fra ½ % til 2% eller mer pluss bankgebyr juridiske eller out-of-pocket utgifter. Hvis ditt firma har vært en langsiktig bankkunde i god stand, kan det hende du kan forhandle eller eliminere gebyret. Men ikke forvent å eliminere bankens advokatutgifter og out-of-pocket utgifter.


Bankgebyr advokat


Advokatutgifter kommer vanligvis i spill når banken bruker en utenfor advokatfirma. Å lage saker verste, mange utenfor banken advokater krever en låntaker til å ansette en utenfor advokat til å utstede en mening brev dekker transaksjonen.


Vanligvis, kan bare de sterkeste låntakere i meget konkurransedyktig banktjenester situasjoner helt eliminere betalende bankgebyr advokat. Imidlertid hvis din firmaet er en verdifull kunde, kan banken din være villig til å få disse avgiftene avkortet eller redusert. Ofte banker har noen innflytelse med sine advokatfirmaer å få en rabatt.


Taksering/evaluering miljøavgifter


Disse avgiftene belastes på mange ressurs-støttet lån. De innebærer vanligvis å få inn en utenforstående ekspert for å evaluere utstyr eller eiendomsmegling. Disse avgiftene kan være betydelig, avhengig av hvilken type Taksering eller miljøet problemet.


Som advokat er avgifter, Taksering eller miljø evaluering avgifter nesten alltid for kontoen til den som låner. Kanskje er det beste resultatet som man kan forvente å ha disse avgiftene avkortet eller har utlåner delt beløpet på noen måte.


Uventede tilsynet utgifter


Mange banker forbeholder seg retten til å overvåke låntakere eller sende banken personell i for inspeksjoner. Revisjon kan være nødvendig å se gjennom regnskap prosedyrer eller overvåke samlinger, beholdning eller et annet aspekt av firmaets operasjon. Noen banker krever også utenfor revisjoner av CPA bedrifter i forbindelse med å utvide kreditt. Noen av disse scenariene kan opprette betydelige utgifter og innebære en betydelig tid forpliktelse for ditt firma.


Før signering, kan du se dine lån avtale nøye for å identifisere helst revisjon eller bank inspeksjon krav. Hvis banken din krever en kontroll eller inspeksjon som du ikke forutså, prøv å få det eliminert, eller prøv å forhandle om grensene. Det kan hende du kan å få et mindre strenge krav eller forhandle et mindre kostbart alternativ til den kontroll eller inspeksjon kreves av banken din.


Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve å få kontroll eller inspeksjon avgifter avkortet.


Sen kostnader


Kostnader for å gjøre sen betaling til din bank er vanligvis i kontrollen. Disse kostnadene kan være tunge og kan legge betydelig firmaets låne kostnader. Det er ikke uvanlig å se bankene takle 300 basis punkter på en kunde låne hastigheten for tiesto betalinger.


Mens det er verdt under forhandle scene av lån til å be om en lavere kostnad for sen betaling, er den beste løsningen å prøve å unngå disse kostnadene. Hvis du kan prøve å få sen betaling hastigheten banket ned til 75 til 150 basis punkter over låne hastigheten.


Utløpet av eller manglende evne til å få en hastighetslås


I en stabil rente miljø er mange banker villige til å låse hastigheten på fast rente kredittransaksjoner. Rente-låser beskytte låner fra uønskede rate bevegelser før du lukker. I de fleste tilfeller, kan priser bli holdt til 60 dager. Rente-låser er ikke uvanlig i eiendomsmegling lån og utstyr avbetaling lån.


Hvis din firmaet forhandler med en fast rente lån, kan du prøve å forhandle frem en hastighetslås. Du kan betale renter på lån som er en tad høyere, men en låst hastighet kan eliminere en ubehagelig rentesatsen swing.


Når du har låst frekvensen, kan du prøve å holde seg innenfor holde-perioden for å lukke transaksjonen. De fleste banker vil ivrig og aggressivt pass på rate fotturer i en stigende rate markedet, hvis du unnlater å etterleve.


Mange skjulte bankgebyrer og avgifter kan reduseres eller fjernes hvis du planlegge og er forberedt på å forhandle. Du er i din sterkeste forhandle posisjon før banken din problemer med en forpliktelse bokstav og før du signerer kredittavtalen. Alltid lese forpliktelse brev og lån avtaler nøye. Se etter skjulte avgifter, skjulte kostnader og uventet krav. Du kan også spørre banken til å forberede en egen liste utheving alle potensielle gebyrer og kostnader.

No comments:

Post a Comment