Thursday, February 2, 2012

Aksjemarkedet avgang investering Plan

For en vellykket avgang investering plan å arbeide i aksjemarkedet, må noen 'rimelig sikker på' forutsetninger gjøres:


Avgang investering plan må ta i betraktning den rådende konstant på noen aksjemarkedet sikkerhet – risiko og usikkerhet. Forstå at risikoen og usikkerheten er de viktigste faktorene som driver avkastning på investeringen i aksjemarkedet langt utover returnerer av banksparekonti, er CD-er eller obligasjoner en start. Planens nøkkelfaktor ville være å bruke risikoen og usikkerheten av en aksjemarkedet sikkerhet til sin fordel.


Avgang investering plan bør grunnlagt på den tro at ingen kan lykkes pensjonere uten økonomisk frihet. Derfor vil avgang investering plan viktigste rolle være å forsyne deg med inntekt under din pensjonisttilværelse år, mens du tar også i betraktning risikoen for inflasjon. Dette skal oppnås uten å berøre prinsippet.


Avgang investering plan ville kreve disiplin til å nå sitt mål. Målet bør være klare og spesifikke og disiplin som er nødvendig for å oppnå målet, like tydelig og bestemt. Også, avgang plan ikke bør være økonomisk ut-av-nå, slik at så lite som 100 dollar til å begynne med så lite som 10 dollar i kvartalet for å fortsette.


Avgang investering plan avkastning på investering bør være rettet mot å gi inntekt, og inntektene fra beholdningen i planen bør akselerere hver uke i året, før avgang. Dette bør være tilfelle, uansett hva prisen for sikkerheten til enhver tid i market place.


Avgang investering plan bør være påvist til deg. En gang bevist, må du ha tillit i deg selv å videreføre planen. Dette gjør tillit betyr at den pensjonsplan ROI fordeler bare du og din familie og ingen andre. En no-avgift plan forbedrer avkastningen, slik at hvert øre satt i planen for å arbeide for deg.


Eid i avgang investering plan bør ha en historisk registrering av heve sine utbytte hvert år. En fremtidig utbytte økning for 10 eller 35te påfølgende år på rad kan derfor være "rimelig sikker". Veiledning for valg av hver sikkerhet er historiske ytelsen av stigende utbytte hvert år.


Du får best mulig avkastning på investering pensjonsplan, ville alle selskaper i planen kjøpes provisjon uten. Alle utbytte fra selskapene ville kjøpe mer aksjer i hver selskapet provisjon uten. Derfor opptjent hvert øre i stadig økende kontantutbytte hvert kvartal og noen ekstra penger som er satt i avgang plan ville fungere mot økende kontantutbytte.


Hvorfor bry begynner en pensjonsplan beste uttrykkes, etter min mening, ved et sitat av Charles Kettering:


"Jeg forventer å tilbringe resten av livet mitt i fremtiden, så jeg vil være rimelig sikker på hva slags fremtidige det skal være. Det er min begrunnelse for planlegging."


Hvis du vil lese forord fra boken "The Stockopoly Plan – investere for pensjonister" går du til http://www.thestockopolyplan.com

No comments:

Post a Comment