Friday, February 17, 2012

Kreditt reparasjon svindel

"Slett dårlig gjeld!"
"Fjern negativ elementer fra kreditt-rapporten"


Du har sikkert sett disse overskrifter og andre liker det lovende til å rydde opp eller "fikse" dårlig kreditt. For noen som lider av en dårlig eller dårlig kredittvurdering, er disse overskrifter absolutt et attraktivt tilbud.


Tenk deg å endelig kunne kjøpe den nye bilen, gå gjeld samlere av ryggen og nyte en ny funnet frihet fra ditt siste gjeld.


Lyden til gode til å være sant? Det er sannsynligvis. Når du faller byttedyr til å reparere kreditt tilbyr og betale deg med store honorarer involvert for å rydde opp din post, her er hva som skjer:


1) Kreditt reparasjon svindel kunstneren kontakter kreditt byråer og rapporterer at den negative opplysninger i filen er USANN.


2) Kreditt bureau fjerner denne negative opplysninger fra rapporten, mens de undersøke kravet.


3) Svindel kunstneren deretter viser du den rensede opp versjon av kreditt-rapporten og "ta-da" kreditt-historie er løst!


Men her er hva scammer ikke fortelle eller vise deg. Etter at kreditt-bureau fullfører etterforskningen bli negativ informasjonen plassert tilbake på kreditt-rapporten.


Negativ, men nøyaktig informasjon kan ikke fjernes fra profilen din kreditt. Bare feil informasjon kan bli fjernet.


Nøyaktig informasjon som forblir på kreditt-fil i en periode på 7 år fra den tid er det rapportert til æren organer; Det vises en konkurs for en periode på 10 år.


Det finnes mange legitime selskaper som kan hjelpe deg med din gjeld problemer. Men hvordan du spot tilbyr en lurendreier? Lett, vil de spørre deg for deres gebyrer foran. Ved lov, kan ikke reparer Kredittselskaper be om betaling før de har gitt tjenesten de lovet.


I tillegg mange land krever at en kreditt reparasjon, enten de er for-profit eller ikke-for-profit, må du få en detaljert skriftlig kontrakt, en forklaring av de juridiske rettighetene, og muligheten til å avbryte enhver signert kontrakt innen 3 dager.


Vær også oppmerksom som et "kreditt reparasjon tilbud" kan være et forsøk på å stjele identiteten din ved å få deg til å oppgi personlig informasjon som personnummer, bankkonto og kontokort kontonumrene.


Kontroller alltid at du vet hvem du har å gjøre med før du godtar alle tilbud om å hjelpe deg med å reparere credit. De som ikke kan ha deres kreditt ødela ytterligere og skape mer gjeld problemer.

No comments:

Post a Comment