Monday, February 27, 2012

Hvordan du gjør din Raise virkelig betale

Var du heldig nok å få betale heve nylig? Så, hva har du tenkt å gjøre med det? Her er 4 tips om hvordan du gjør din høyning betale virkelige utbytte for deg nå og i fremtiden:


1) Åpne en sparekonto


Baby boomers kan trolig huske foreldrene eller besteforeldrene dine vanlige innskuddene til en sparekonto på lokale banken. Våre gjeldende sparing rente er en measly 2,5 prosent – ned betydelig fra 7 prosent gjennomsnittlig 30 år siden.


For eksempel: Hvis du har lagret en raise med $80,00 per måned, på slutten av ett år du ville ha $960.00. Det er ikke mye for noen, men det er en start. Og takket være underverkene av sammensatte interesse du kan se den vokse til en hyggelig hekker egg over tid, spesielt hvis du fortsetter å legge til nye høyninger i din sparing.


Sparekonto renten er på stige. Online bank, ING direkte er foreløpig tilby 2,35% APY (årlig prosentsats avkastning), med ingen minste innskudd, ingen avgifter og kontoen din er FDIC forsikret. Besøk www.ingdirect.com å lære mer om sine planer for lagring konto.


2) Betale ned kredittkort gjeld


Gjennomsnittlige amerikanske bærer $2,627 i kredittkort gjeld, opp 14.5 prosent fra et år siden, i henhold til Myvesta, en nonprofit forbruker utdanningsgruppen i Rockville, Md.


53 Prosent av kredittkortselskaper krever bare en 2% minste månedlige nedbetaling, opp fra 43% av selskapene i 2003, i henhold til forbruker advocacy gruppe, forbruker handling.


Betale 2%-minimum på grunn av hver måned på en balanse mellom $2,600.00 til 18,0% rente, ville den ta du mer enn 35 år å betale det av, for ikke å nevne den $6,730.00 brukt i renteomkostninger! I stedet, legge til din $80.00 lønnsforhøyelse måned til den minste månedlige nedbetaling, og du vil bli betalt av i 2 år og betaler litt over $500,00 i renteomkostninger, en stor forskjell!


Bruk din høyning mot din kredittkort gjeld vil lavere gjeld til inntekt ratio, forbedre din kreditt scorer og hjelp du flykte fra det ekkel web av opprørende kredittkort gjeld.


3) Åpne eller bidra til en individuell avgang konto (IRA)


Hvis du ikke har startet bidra til en personlig avgang konto, bør du, og hva bedre tid til å starte enn med din ny høyning? Dette er akkurat hva jeg gjorde tre år siden, selv om jeg skulle ønske jeg ville ha startet før.


Hvis du teller på Social Security for å ta vare på deg i din avgang år, ville du bedre gjøre enkelte rethinking. Uavhengig av endringer i et sosialt sikkerhetssystem pleier vi å overvurdere hvor mye vi får i fordeler og undervurderer hvor lenge vi vil leve. Den eneste måten å fylle det gapet er å ha inntekt fra din egen avgang plan å nyte i "gyldne år".


En ekstra fordel for å åpne en IRA er at mange selskaper vil samsvare med din personlige bidrag ved en gitt hastighet. Ta kontakt med personalavdelingen for å se hvilke planer er tilgjengelige og om din arbeidsgiver vil matche dine bidrag.


4) Investere i Aksjer, obligasjoner og gjensidig midlene


Du trenger ikke tusenvis av dollar eller en grad i business for å investere. Du trenger heller ikke å ansette en megler eller finansiell rådgiver til egne aksjer, obligasjoner eller gjensidig midlene.


Faktisk, gjør et selskap kalt ShareBuilder det enkelt for alle som har råd til å gjøre vanlige automatisk investeringer "for å bygge rikdom gjennom langsiktig investering." Besøk www.sharebuilder.com å lære mer om sine planer for enkel, fleksibel og rimelig passe budsjettet.


5) BONUS TIPS


Et annet alternativ, og det at velger for mange av oss, er å gjøre ingenting annet enn å tilbringe vår årlige høyninger. Med mindre du hadde noen uforutsette emergency eller lever lønnsslipp til lønnsslipp, er det noen grunn til å tenke at du ikke kan nå ved i år på den samme gasje som i fjor?


Federal Reserve anslår som over 40% av U.S. familier tilbringe mer enn de tjener og opptil 25% av husholdningene sparer ikke er nok for fremtiden


Din høyning presenterer en enestående mulighet til å investere i velvære over din økonomi med resultater som kan fortsette å "betale" du nå og godt inn i fremtiden.

No comments:

Post a Comment