Tuesday, February 7, 2012

College besparelser planer

College besparelser planer
Så du har bare gjennomført din nyfødt inn i huset for første gang, plassert ham eller henne ned til nystekte kjøpt barneseng du bare innhentet, og sett ham eller henne drift i første dvale under din tak. Nå er det på tide å hodet nedenunder ved peisen, cuddle opp opp med din ektefelle og starter diskutere college planer for denne nye lite tyke. Vent, college planer? Det er rett. Det er aldri for tidlig å begynne å planlegge fremtidige ut for barnet ditt, spesielt med slik at skolepenger er elevating til nye høyder med hvert bestått år. Før du starter planleggingen skjønt, er det viktig å kjenne dine valg som nye foreldre til en potensiell Høyskolestudent (selv om han eller hun er bare noen få dager gamle!).


Starte en College-spareplan gjennom din Bank
Det første alternativet når lære om college besparelser planer for barnet ditt kan være å ta kontakt med din lokale bank og diskutere mulighetene for å åpne opp en spesiell college savers fondet for barnet ditt. Ikke alle banker har dem lett tilgjengelig for kunder, men sjekk med din å se om dette er et alternativ. Hvis ikke, må du deretter kontakte bestemte selskaper håndtere college besparelser planene, for eksempel delen 529 state college besparelser planer. Slik plan gir deg, som nye foreldre, for å starte stashing penger vekk nå, så som junior kan delta på state college når han eller hun er nok til å gjøre dette.


Planlegging For ditt barns fremtid
Det er viktig at du rush i en spareplan college, men snarere at du finner en plan som fungerer for deg over tid! Mange college besparelser planer er tilgjengelig for nye foreldre gjennom en rekke selskaper som kan bli funnet gjennom enten en finansiell rådgiver eller gjennom Søk på Internett. Ta hensyn til alle ting. Vil barnet ditt ønske en offentlig eller privat opplæring? Vil barnet delta på skolen i stat eller utenlandsk? Selvfølgelig disse svarene vil bare være hypotetisk for nå (han/hun er bare noen få dager gamle, husk!), men bare skrive inn hele prosessen med et åpent sinn. Du har 18 år å lagre for college –, men du kan starte for tidlig!


Denne artikkelen er distribuert av NextStudent. På NextStudent tror vi at å få en utdanning er den beste investeringen du kan gjøre, og vi er dedikert til å hjelpe du forfølge drømmene utdanning ved å gjøre college finansiering så lett som mulig. Vi inviterer deg til å lære mer om planer for College besparelser på http://www.NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment