Sunday, February 19, 2012

Vokt dere for fallende Minimum betalinger

Hvis du nylig åpnet en kontoutskrift og ble hyggelig overrasket over å finne at det ble senket ned din Minimumsbetalingen på grunn av, ikke være så rask til å "hoppe for glede". Hva kan vises som en liten forbedring av det månedlige budsjettet ditt er faktisk rock som kan veie deg ned i gjeld for en levetid.


Flere og flere kredittkortselskaper flytter til å kreve en Minimumsbetalingen på 2% av den totale utestående saldoen. Forbrukeren handling, en forbruker advocacy gruppe ut av San Francisco, funnet at antall kort selskaper med en 2% Minimumsbetalingen nådd 53%, opp fra 43% bare et år siden.


Noen kreditorer har selv gått så langt som å ringe dette en "forbruker vennlig" flytte hevder det vil hjelpe forbrukerne står overfor dagens økonomiske woes. I virkeligheten fører en lavere Minimumsbetalingen deg til å ta lengre tid å betale din gjeld til kreditor mens svingete opp med å betale dem mer penger i interesse betalinger.


La oss for eksempel si at du har et kredittkort gjeld av $2500.00 @ 18% årlig prosentsats (APR). Din månedlige Minimumsbetalingen som er basert på en 2,5% betale tilbake rate ville være $62,50 per måned. Oh og for øvrig, her er hva kredittkort-selskapet virkelig ikke vil du skal vite - det vil ta deg 20 år å betale ned saldoen $2500.00 betale den minste månedlige forfallsdatoen. Og vil du har betalt kredittkortselskapet $3,365.51 i interesse!


Nå skal vi se på det samme eksemplet bruker frekvensen av 2% månedlige Minimumsbetalingen. Månedlig betaling synker til bare $50,00 per måned. Du kan være fristet til tenke "Jøss, jeg har en ekstra $12,50 per måned for å spille med, yippeee!". Ikke så fort! At lavere Minimumsbetalingen nå betyr at det vil ta deg 34,5 år å betale ned saldoen på $2500.00, og du vil vind opp med å betale $6,430.93 i interesse!


Forbrukeren handling rapporterer også at mange kredittkortselskaper er imponerende høyere gebyrer for betalingsforsinkelse og "mer enn en tredjedel av kortet utstedere sa de vil heve til eksisterende kortinnehavere priser på grunn av dårlig kreditt historie--med andre kreditorer--selv om forbruker har gjort vanlig, betimelig betalinger med at utstederen".


Mitt råd er å overvåke din bruk av kreditt nøye, alltid betale mer enn minimum månedlig på grunn av og sørg for å lese de fine print på alle kredittkort tilbud eller endringer i eksisterende forretningsforbindelsene.

No comments:

Post a Comment