Wednesday, February 8, 2012

Sikret lån - det du trenger å vite om

Lån som er sikret mot eiendom, kalles sikret personlige lån. De er egnet for når du har problemer med å få en usikret personlige lån, prøver å heve et stort beløp, eller du bare har en dårlig/dårlig kreditthistorie. Långivere er vanligvis mer fleksible når det gjelder å sikre personlige lån, noe som gjør dem verdt å ta i betraktning hvis du ønsker å kjøpe en ny bil, kan du gjøre hjem forbedringer, eller ta luksus ferie av livet.


Her er en liste over fordelene med sikret personlige lån:


Du har lavere månedlige repayments enn en usikret personlige lån


Du kan låne mer penger


Tilbakebetaling kan spre seg over en lengre tidsperiode


Sikret personlige lån er en type lån som er tilgjengelige for personer med sikrede eiendeler (vanligvis Hjem), de er ofte referert til som 'hus lån' eller bare 'hjem lån'.


For å bli valgbar for sikret personlige lån trenger ikke du engang å eie ditt eget hjem outright. Du kan sette andelen av hjemmet du eier som en sikkerhet, hvis du har et boliglån.


Fordi sikret personlige lån sikret på egenskapen, vil mange av långivere godkjenne lånet ignorere det faktum at du har en historie med uønskede kreditt som etterskuddsvis eller selv byrett vurdering. Dette gjør dem til et perfekt valg for folk som ikke kan kvalifisere seg for et lån fra deres lokale bank.


Du kan låne en stor sum penger og betale tilbake det over en periode som vanligvis strekker seg fra 5 til 25 år. Du trenger bare å velge en månedlig betaling som passer din finansielle situasjon. Generelt, sikret personlige lån har en tendens til å være billigere enn andre typer lån.


For et sikret, personlige lån avhenger rentesatsen faktorer som mengden penger lånt, tidsperiode du velger å betale tilbake dem i og dine personlige opplysninger. Betalinger kan også være forsikret slik at du ikke trenger å bekymre deg for å miste jobben din, eller at du ikke kan arbeide skyldes uhell eller sykdom.


Det tar vanligvis fra 14 til 28 dager for sikret personlige lån skal fullføres. I løpet av denne tiden vil bli gjort en ingen forpliktelse tilbyr (når programmet er behandlet og akseptert).

No comments:

Post a Comment