Sunday, February 5, 2012

Gjennomsnittlig profilen til kunder som velger en lønning lån Cash Advance

Lønning lån er lån av et lite beløp som er tatt for en kort varighet over tid. Lønning lån er derfor vanligvis ment å bli betalt av på neste lønning.


Lønning långivere låne ut tusenvis av dollar hver uke til folk som er i dire trenger penger. Den samfunnet Financial Service Association of America, lønning lån, kontanter forhånd industrien utvider til ca $25 milliarder.


Lønning utlån er ofte sett på som noe rov, og det er av felles oppfatning at lønning kunder blir brukt som fôr av penger sulten payday långivere. Imidlertid motsi forskjellige forskning gjennomført gjennom årene visningen at lønning lån er rov og låner er alltid preyed på. Nyere studier har faktisk vist låntakere foretrakk lønning lån til andre lån alternativer. http://www.ampmcash.com/Loan-alternative.html


Den enorme årlig prosentsats (APR), gjør i området av 391% og høyere ofte det spennende som å folk hvem opt for disse lånene. Men studier utført i hele USA viser at folk fra alle turer i livet anser lønning lån kontanter forhånds som et rimelig alternativ til sine finansielle behov.


US Census rapport over 2000 Vis 22% av de undersøkte lønning lån låntakere å holde en bachelorgrad fra college. Mer enn to tredeler av deltakerne rapportert en årlig inntekt på minimum $25,555, og har en sparekonto. 51% Av befolkningen inspiserte hadde også, en avgang besparelser plan.


Viser industri-setning, synes det at lønning cash advance kunden har mer enn gjennomsnittlig utdanningsnivå enn den generelle amerikanske befolkningen.


En typisk lønning lån kunde er mellom 25-40 år gammel og har en årlig inntekt mellom $25.000 og $50,000. Også folk fra alle turer i livet, inkludert lærere, embetsmenn og bedriftens ansatte vurderer lønning lån som en effektiv løsning på kort sikt økonomiske kriser.


For mer informasjon om lønning lån kontanter fremskritt, kan du besøke:
http://www.ampmcash.com/Quick-Easy.html
http://www.ampmcash.com/right-firm.html/

No comments:

Post a Comment