Tuesday, February 28, 2012

Hvordan du lagrer på Gaspump

Med enkelte analytikere forutsi gasspriser til peak på så mye som $2,50 per gallon eller mer, vil de av oss på et budsjett måtte finne måter å møte den høyere prisen for drivstoff eller kutte tilbake på våre gassforbruk.


Fem uker siden jeg var i stand til å betale $1.77 per gallon på en lokal stasjon; prisen har nå hoppet til $2.19 per gallon og klatring. Så nå når jeg fyller opp min 13-gallon gass tank betaler jeg $5.46 mer. Å fylle opp to ganger i uken, eller omtrent 10 ganger i måneden i gjennomsnitt, vil koste meg $54.60 mer hver måned.


Heldigvis, jeg har noen wiggle room i min personlig budsjett for å møte denne økningen. For de som ikke har den fleksibiliteten, er her noen tips som hjelper deg med å overleve den pumpes opp prisene venter på deg på din nabolaget bensinstasjon:


Opprettholde kjøretøyet


Holder din dekker ordentlig oppblåst, motoren din innstilt, og sjekke din olje regelmessig er noen små måter som vil hjelpe deg å spare på drivstofforbruket og kostnader. Under oppblåst eller over-oppblåst dekk kan føre til dårlig håndtering. Du har også erstatte dekk oftere. En utendørslys motor, sammen med regelmessig planlagt olje endringer, vil hjelpe kjøretøyet fungerer riktig og mer effektivt, bruker mindre drivstoff.


Kombinere hyppige korte turer


I stedet for å gjøre flere korte turer for shopping, leges besøk og andre ærender, kan du kombinere disse korte turer i én større turen. Ordne ruten din slik at du kan gå fra punkt a til punkt c uten å måtte tilbake spore til å få til punkt b uten å kaste bort tid og drivstoff.


Carpool og bruk andre former for transport


To eller flere kan reise billigere hvis de "pool" sine ressurser. Tar svinger med naboer på turer til matbutikk og for andre ærender, inkludert aktiviteter med barna. Hopp på en sykkel eller gå hvis du er innenfor en mil eller så av destinasjonen. Du kutte ned på drivstoff bruk og få litt mosjon også!


Overvåke kjøring vaner


Se disse jackrabbit starter, og ikke Vær en leder-fot. Stasjonen med moderat hastigheter - du bruke mer drivstoff per mile når du kjører fortere enn 55-mph. begrense din bruk av klimaanlegg til når du er ute på motorveien.


Søk på weben etter laveste priser


Å finne den laveste mulige prisen i ditt område, kan det bidra til å redusere drivstoff regninger, spesielt hvis du fylle opp ofte, men ikke gå gale kjører over alt å lagre noen pennies. Søk nettsteder som www.gasbuddy.com og www.gaspricewatch.com for å finne ut prisene i ditt hjem område som der du arbeider, eller reise.


Bruke Premium bare hvis nødvendig


Premium octane drivstoff er vanligvis bare kreves for luksus kjøretøy og sportsbiler. Du kan lagre til 20 cent per gallon eller flere ved hjelp av en lavere oktan gass. Å sette premie bensin i en bil som ikke trenger det ikke vil skade motoren, bare lommeboken.


Tro ikke på skudd!


Det vil ikke være lenge før du ser reklame og annonser for "mirakel" drivstoff boosters og andre slike flimflam lovende til å hjelpe deg med å spare drivstoff og penger. Husk at mirakler er for Gud. Unngå hucksters og deres sprøytenarkoman og spare penger du vil bruke på verdiløs produkter-skal du trenger det for høyere gasspriser allikevel!

No comments:

Post a Comment